Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Održali su oni izbore davno. Dobili su jedno preko dvoje.
I trebaju da odrze izbore ..
A gde vam je fusnota??????? Napustiću i ja i ostali Srbi iz EU ovaj sajt!!!
P R V I
SRBI ĆE UVIJEK IZAZIVAT I STVARATI SUKOBE U OKOLNIM DRŽAVAMA IMUDRO IZBJEGNU SUKOBE U SRBIJI.SLEDĆI PUT AKO SE DRZNU A HOĆE TO GOVORI ISTORIJA SVI MI ZAJEDNO MORAMO VRATITI SRBIJI ZA ZLOČINE ALI NA NJENOJ TERITORIJI,A NE KO ŠTO JE ONA PRAVILA I PODRŽAVALA GENOCID I ZLOČINE NA TERITORIJAMA DRUGIH SUVERENIH DRŽAVA.SRBIJI SE MORA STATI NA PUT I JASNO REĆI DA JE GENOCIDNOM POLITIKOM SAMA SEBI KRIVA ZBOG KRVAVE POLITIKE ZADNJIH 100 GODINA.
sto posto će srbi izazvati nove sukobe na balkanu....ali to nam je svima u nauk pada im jednom zauvijek svi zajedno naplatimo za njihove zločine nad našim narodima oko srbije
srbi uvijek ali baš uvijek traže belaja a dobiju po nosu..to je jedini narod koji je naćinio genocid na tlu evrope...bruka i sramota ko im daje više ikakvo pravo da provociraju..