Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je bila Premijer Hrvatske gospodja Kosor je odrzavala dobre odnose sa komsijama i svaka joj cast,proci ce jos dugo vremena da jedna takva politicarka i covjek dodje na neku funkciju u Hrvatskoj,nazalost.
@bosnavazda jedino sto je znala mijenjat broseve u skladu s kostimima
Eh da je bar i Kolinda onda nazdravila sa Praljkom, bolje bi nam bilo
Tako je gospodjo Kolinda!
Jadranka izgleda nezna vi je Haag pa bi i ona shvatila što se neke presude ne poštuju
hrvatska pošalji nam hrvatske bošnjake ili bošnjačke hrvate i ostale bosanske hrvate ili hrvatske bosance, kako god hoćeš, nama hrvatsko ne smeta naprotiv, ne mući se više a primi k sebi HZHBovce.
A bogoveti...vasi rade po javnim firmama
Spustila je nos sad kad nije više na vlasti...jadranka sjećamo se kad si bila Tuđmanova desna ruka...Šta bi ti radila sad da si na vlasti?
Neka neko javi francuskom predsjedniku Emanuellu Macronu da hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na društvenim mrežama veliča presuđenog ratnog zločinca Slobodana Praljka i da je to tempirana bomba za ovaj region.
Dali ima normalnih Europski politicara,ove nase ne.ozes ubrojati u imalo normalne.. Dozvoliti ovakvo ponasanje,,JAVNO VELICANJE KRVNIKA,,,a u medzuvremenu predati im upravljanje Europskom unijom.. Mozda je ovo i dokaz zasta je EU,pametni Englezi su vjerovatno osujetili namjere pa izlaze iz takvog drustva.. KOLINDA I COVIC su svoje odavno iznjeli za sta su...
Lifa rcaku
Pa vi opet u kredite pa u hr na more bosnje Pravite nam autoput za Neum a ne u Metkovice
jel ovo fake news, budući jadranka trenutno nije ništa čak nije niti javna ličnost. daj mi ono što mi uhu godi.
Da mi idemo u EU nebi nas ništa smetalo šta ta Kolinder tuca na potalima, ali mi pravimo dva autoputa za Beograd. Onda nas smeta sve na zapadu. Kako drugačije objasniti. Samim hrvatima dosadila a ovdje je dobrodošla da se još više udaljimo od EU. Ona sigurno nije glavni razlog za udaljavanje.
ja,draga jadranka.ja isto to kažem.Kolinda je u stanju svašta napravit pa i zlo nanijeti komšija a i doći čak u njihovu avliju. Ali,neka Kolinda zna.Dokle god ona tako radi i ubire glasove iz BiH mijenjanja izbornog zakona nema.Bošnjaci će da biraju člana ispred Hrvata. Pa nek se Čović buni idalje.
Svijet se satoji od casnih i postenih i podlih i necasnih ljudi i naravno i zena kojima je pripisan najstariji zanat u kakve i Kolinda spada koja je pored ovog jos ludo pohlepna pa se prodaje sa najgorim mizerijama da preskoci rivale i pobijedi
Bošnjaci,naro koji je preživio Genocid,agresiju svojih komšija .Narod kojem i dalje pokušavaju oduzeti domovinu. I dalje nas se omalovažava,Evropa slavi naše krvnike,nipodaštava naše žrtve i okreće glavu od našeg merhameta misleći da je to slabost a nas optužuje za ekstremizam i čekaju priliku da nas dokrajče.Hvala ti Evropo i je.i se i ti i tvoje "civilizacijske vrijednosti".
Ova zena je olicenje kako treba da se postuje komsija,bravo svaka ti cast
@fbUser1571172521 ne postujes druge narode ni u svojoj zemlji, sta te zanimaju dogadjaji iz komsiluka. Kreni postovat sunarodnjake u BiH pa cemo ti rec svaka cast, dotad si licemjer