Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo sarajevo-x, samo se vi igrajte sa strpljenjem nekih
Treba te prijaviti za govor mrznje, al moram naci ove neke informacije odakle se javljas prvo pa cemo onda.
Ovamo napale budale sa ovakvim pricama o navodnom patriotizmu do jaja, a oni koriste priliku i naivnom narodu koji povjeruje, patriotski uzese dusu, otese i opljackase. Isti ovakav ko sto je ovaj ludak Pipo.
posteno bi bilo reci a sto svi znaju, da su se sipci i sandzaklije popeli na vrh glave i nekim normalnim ljudima u BiH, samo ste donijeli kriminal, primitivizam, drogu...prljavim novcem pokupovali sto se dalo, pa i srpske stanove i kuce za male pare. Vi ste nasilni, bezobrazni i pokvareni. Na stranu sto mnogi nasjedaju na vase lajanje i navodne price o ugrozenosti, ali proci ce i to vrijeme. Samo ne znam kako ce vas se rijesiti kasnije oni sto su vas naprimali, tesko nekima tu sa vama, brate. Nema gorih. Sljeglo sa nekih planincuga i iz nekih vukohebina pa sad kazu: \"Dosli divlji, istjerali pitome\"
Ti si dosao tu da pravis boze i ljimunjad i tu treba da ti se zavrsi sva djelatnost, i to na crno i bez papira, kad vas je enver hodza zatvorio u bunkere pa si izmilio i umjesto da si prezahvalan, ti trujes i zagadjujes svaku stopu zemlje kojom hodis.
Kad se nadje neki ko ti, kaze se: \"Ne izigravaj veceg katolika od Pape\". Prema tome, ne mozes ti, uvezeni siptar, imati nikakva patriotska osjecanja niti polagati prava kao neko ko je tu vijekovima, sta hoces ti, i ne mozes biti veci Bosnjo od samog Bosnje, mamu ti spomenem siptarku poganu!!!
Imaju u BiH svojih gov.anaca dosta, ne trebaju im uvezena extra go.vna!!! Kakva ti pa prava polazes tu da izigravas nekog PATRIOTU mater svoju ludu hebo, mars tamo, vise te pun...idi u albaniju pa tamo izigravaj patriotu i cuvaj ovce tamo, kretenu bjelosvjetski. Sta si dosao tu nekom soliti pamet, siptarcino!!!
Ebo ti svoju kevu siptarsku, dosao si iz albanije da izigravas ti nekog patriotu tu i osporavas neka prava nekima koji vijekovima zive u BiH, a tebe prvog treba nagariti nazad u enver hodzin bunker da ne zagadjujes BiH tastature, najvise go.vana i dolazi od vas siptara i sandzaklija, mars konju odakle ti je materesina!!!
I jos nesto, nase \"zlocince\" su davno pohapsili, vecinu, i sami ih hapse, a vi? Gdje su vasi zlocinci, p ti materina!!! Mars!!! Sigurno si i ti jedan od njih, nego se ne smijes ni pomoliti iz neke jazbine iz koje lajes dan i noc, samo dok te jednom skebaju negdje na granici, pa da vidim onda s koje tastature ces lajati!!!
I jos nesto, samo podsjecanja radi: BiH je najveci trgovinski partner Srbije, konju!!!
i jos nesto, Komsicoglu je davno stavio nogu u Beograd, glupsone, zar nije bio ambasador tamo, a isao je i da se klanja sepavom tamo, ebo ti on kevu!!!
Pipo majmune, nista se ne desava slucajno, razmisli malo, kretenu! To ti je tvoj omiljeni lik hare magare kojeg ti oslovljavas sa dr silajdzic i puna ti usta istog, dogovorio sa vasim mentorima Turcima i Tadicem. Tamo neki glu...glu...Haj malo jauci. Glupsone jedan.
sabahajrla komšija. punih jaja u nove pobede :)
@hipoteka e covjece tebi treba hitno psihiatar,ozbiljno! A dokle vi jadnici mislite igrati na tu kartu zrtvi?Zar vas nije imalo stid vise ko vetar ste sad ste hrabri i opasni a sad ste jade i zrtve. Sta bi ti hipoteka da se ti Srbi svaki dan izvinjavaju??Za sta, sto ste nas hteli proterati sa nasih vekovnih zemljista i proglasili jih svojima!! I na kraju pa vi ste jaki i opasni osvobodioci skupa sa kur..vatima sta onda opet javno molite druge da vode vase bitke sta evropa ajte sami kad ste na jeziku tako jaki ko uvek,ko 90\" po vasoj prici sve ste vi ,jedva se vas zaustavilo vas silne frajere ali dok nato nije kreno nije vas bilo nigde misevi nego ste se sakrili među civilima po gradovima i bolnicama! Junaci ajde jos malo kukajte heljp heljp baaaznija!