Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turske nemamo sigurno. jedan dio iransko persijske DA.... i to one plemenite vrste koja je bila na zavidnom civilizacijskom nivou tada..... jer jos nije bilo islama-teerroorrisichke vjere.
Pravi Hrvat, ljubi ga majka, mesavina turcina i ciganceta, pa onda pricaju da hrvati nemaju ni malo turske krvi Bok
J E B E M T I D I J E T E NAJMANJE STO IMAS I KOJE NAJVISE VOLIS !!
@Ero O cemu ti ba?
Kroz ovaj zakon se nastoji da se sto vise Hrvata vrati u Bosnu i Hercegovinu i tako sacuva konstitutivnost Hrvata u Bih, jer sada na podrucju Federacije zivi mali broj Hrvata, a u RS jos manji. Potez je odlican, vratit ce mnoge Hrvate u RS a nece dozvoliti Musimanima da preuzmu kompletnu Federaciju..POCETAK STVARANJA HRVATSKOG ENTITETA... ..DOBAR POSAO
A odakle je to Hrvatska matica BH Hrvata? Koliko poznajem istoriju iliti povijest, bh Hrvati se nisu doselili iz Hrvatske, pa da im ova bude matica.
pusti bolan CRO sta mu objasnjavas, sta on zna sta je nacija i drzava ili jezik.... hoce baalliiyyee nazor da nas sve pobosnjache....ostajemo protektorat do daljnjeg odnosno do donosenja rjesenja o konfederaciji drzave ili njenoj konacnoj podjeli.
ne znam na koje \"hrvate u svicarskoj, australiji ili bilo gdje\" mislis. razumijem tvoju zelju da hrvati postanu nacionalna manjina i zelju za vrijedjanjem. No idimo legalno i jednostavno: hrvati su konstitutivni narod kao i srbi u bih. dok je to tako, nisu nacionalna manjina. tocka. slicno kao sto irci nisu nacionalna manjina u sjevernoj irskoj i imaju pravo imati irsku ili uk ili obadvije putovnice !!!
pavo glasa ne moze ukinuti niti jedna drzava svojim gradjanima, bez obzira gdje ovi zive. to su samo floskule koje podbacuje muslimanska propaganda.