Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta smo mi ovog proćerdali zbog ne brige nismo ni svjesni. Svaka veća firma iz BiH imala je neko odmaralište ili neki komad zemlje u RH ili CG i kad su vidjeli da je ovih naših majmuna briga zato na ovaj ili onaj način smo ostali bez toga.
To su prijatelji BiH, sad im naplatiti punu tarifu iz Buskog jezera za sve protekle godina sa kamatama i raskrcmiti sve sto imaju u BiH jer samo taj jezik ustase razumiju!
Pisi propalo! Nego da nam u zamjenu daju goli otok da ovu bagru otpremimo kako dolikuje.
Jeli li Muslimani platili račune za 4 godine besplatnog boravka na Jadranu?
@asturias007 Ništa onda, treba te nekretnine zadržati, ako kakvi računi naknadno stignu.
hajmo drzavo BiH , vrli nasi politicari ..da vas vidimo na djelu !!!!!!!!!!!!! dokazite da znate i nesto drugo osim da kukumacete, prosite i nosate zastave tamo vamo !!!!
@burek1je1sa1sirom2 nemas ti pojma !
@burek1je1sa1sirom2 garant si ti isao u rat i branio bosnjake od srba.......kao sto rekoh....nemas ti pojma
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E zato Hrvatska lobira, da bi nas ucinili manje vrijednim i pokrali. UZP
Belesno ke to sto se radi sa BIH imovinom... a uz to hdz bih radi protiv svoje domovine, a zasto, pa tajkuni hdz hercegovine i HR imaju interes da to preuzmu za sitnu lovu a daju mrvice bolesnjacima da se ne bune i traze povrat ..