Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrica Ćosić je pred smrt rekao da srbija ne treba više da troši ni atom snage za odbranu Kosova jer je Kosovo za srbiju za sva vremena izgubljeno.
Urime për fitoren Albini e madh. 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Na Kosovu ima manje od 1 800 000 stanovnika, a prijavljeno 1 900 000 glasaca sa pravom glasa, paradoks sam po sebi. Glasalo samo 700 000 albanaca. Koliko onda ima dece na Kosmetu? Milion? ne bih rekao :) Pre bih rekao da ukupan broj stanovnika na Kosmetu ne prelazi milion, inace da dodam, da su albanci veoma disciplinovani kad su izbori u pitanju i izlaze u velikom broju, sto ovog puta nije bio slucaj :)
@VitezIstine A jeste glupi i dosadni sa vašim računicama.Najveća prevara o broju stanovnika je u Serviji.Sva dijaspora a pogotovu iz Bosne ,Hrvatske,C.Gore i Kosova se nalazi na spisku stanovnika Servije.To vam je normalno a na Kosovu nije?Isto tako Bošnjaka ima više u dijaspori nego u Bosni ali to se ne priznaje pošto su Bošnjački političari KRETENI
Srbi i Srbija opet priznali Kosovo, bravo!🤣😂😂🤣😂🤣😂
@lale gator naravno, samo oni to tako rade, a i naš doudoock će vrlo brzo priznati Kosovo Republjik Živjelo nezavisn Kosovo..!!! Živjelo Kosovo Republjik..!!
Genetika Srbije, BiH i Hrvatske ::: .... https://i.imgur.com/CUHx7CI.png
Znaci glasalo samo 800 000 stanovnika, odbij Srbe i ostale nealbance, dobijas 700 000 albanaca sa sve dijasporom. Koliko onda zaista stanovnika ima na Kosovu? 2 miliona? Nema sanse.
jesi pametan u pm 😂😂😂😂😂znači Srbija ima oko 3.5 miliona stanovnika po tim parametrima ??tupkooooooo 😂😂😂🤣🤣
Većih lažova od srba nema.srbi su rekli da je prijavljeno 58 hiljada glasaća u sjevernoj Mitrovici a glasalo samo 7 hiljada.U sjevernoj Mitrovici živi manje od 10 hiljada stanovnika od toga su preko 50 posto srpski cigani.
Vučić je priznao Kosovo to je sad jasno!😂😂
Eto zašto je bitno izaći na izbore. Ako ne izađeš u stvari daš glas onoj drugoj partiji
Koliko je SDA Kosovo dobio?