Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ih policija docekala sa suzavcima, nego je upotrijebila sprej na nekoliko njih koji su napali policiju ...
E jesmo se mi u BiH zabrinuli za izbjeglice, ne znam je li ovo tuga ili komedija, pa vidite li da ni oni neće kod nas, taman ih tamo topovima gađali!
Naravno, Hrvatska ih smjestila, nahranila, ljecnika osigurala i pustila dalje.Srbija ih samo prevozi i naplacuje sve od vode do prevoza!Bucu ko niko a uzeli im pare, uzeli 50 mil e od EU i nikoga nije smjestila!KO da je neko lud:Samo sto su srbi stvorili dojam da je sretan svako koga puste bez problema
Slovenci I Madjari stidite se! Nije davno bilo kada ste molili uci u tu istu evropsku uniju i nije davno bilo kada su Madjari bjezali pred sovjetskim tenkovima! Ljudi 'e samo PROCI kroy vasu zemlju, nece tu ostati! STIDITE SE!!!!
Daj Zlato molim te malo ozbiljnosti.
Izbjeglice iz Evrope u 2. svjetskom ratu su bjezale u ove arapske zemlje cije izbjeglice danas u Evropi docekuju sutavcem, pendrecima i puskama....samo polako sve se vraca sve se placa, a naplatice vam dragi Bog budite uvjereni
Cuj sastat ce se iduce sedmice... Ko ziv ko mrtav :( da je u pitanju poskupljenje nafte sastali bi se juce ne bi cekali nista... Sa ovim "demokratska" evropa pokazuje svoje fasisticko lice... Je.bem ti i EU i madjare i slovence... Ovi slovenci su vazda govna bili. Dok smo trebali vize vazda su nas ka.rali na granicama po par sati...
Kad je trebalo dat kredit Grckoj koji nikad nece moc vratit, onda u se sastajali svaki dan! Jbg vaznije je Grckoj popalit otoke i svu imovinu nego da se jebu tu sa nekim ljudima po granici...ide sve u p.m.
Kazite mi iskreno i razumno, vidite li vi granice? http://i1-win.softpedia-static.com/screenshots/Actual-Earth-3D_3.png
Bas tako da, ali eto neizbrisiva i prljava mrlja zla ostat ce na covjecanstvu zbog istrebljivanja domacih naroda. Majka Zemlja je svih nas, a ne onih govana pohlepnih i bolesnih.
Ista slika.. isti naslov iz dana u dan.
Aha koliko su o njemu pisali jos mi se vise zgadio. A volio sam ga dok je u zelji igrao i uvijek sam govorio da je kloc :)
Selam drina jarane moj