Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo dobro. Da ne zarate povratnici iz ISIL-a sa ovim izbjeglicama koje bježe od njih.
Ja se sjećam kako smo mi izgledali u ratu... Sjećam se da se rađalo veoma malo djece, da smo svi bili mršavi k'o grančice, ali da se nikada nismo ponašali ovako.. Mi smo se stidljivo nadali boljem sutra, a oni ga bezobrazno zahtjevaju.. Sinoć gledam na HRT-u i reporter priča sa likom iz Bangladeša koji hoće u Njemačku?! Ček pa zar je i Bangladeš u ratu?
Mislim da si tu sugestiju uputio na krivu adresu.. Sve što si pobrojao ne pokriva bilo kakav individualni kapacitet, nego isključivo društveni, a sa tog aspekta BiH je u jednom solidnom stanju anarhije..
Ti ćeš meni da pričaš o zemlji u kojoj JA ŽIVIM?! Aj odjebaus, nisam danas raspoložena za kroatsko palamuđenje ni sekunde!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bez da nekoga uvrijedim, ali mi film World War Z uvijek pred oci dolazi.
USPUT PRIZALOGAJE I TO TI JE...
Ja naviru ko musice na sijalicu!