Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno treba izgraditi izbjegličke kampove ograditi ih i dijeliti ljudima hranu i higijenske potrepštine. Po završetku rata ih sve vratiti nazad u zemlje iz kojih dolaze.
Srbija je jedina zemlja koja docekuje imigante dostojno covjeka. Grcka ih transportuje kao stoku, Makedonija salje vojsku, Madjari grade ograde i logore. Prvi put u Srbiji dobijaju ljekarsku pomoc, novu odecu, kao i organizovani smjestaj. Prvi put se registruju, slikaju i uzimaju otisci. Srbija je vec krenula sa izgradnjom centara u susret zimi, zato EU i daje pomoc Srbiji..
Što će se lokalci bogatiti.
Jeste to vam je nagrada za genocid pocinjen u Srebrenici...