Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godinu da svaki dan kleči na mjestu gdje su Srbi počinili stravičan zločin, ne bi stigao na sva mjesta. I u Srebrenici, i u Prijedoru, i u Višegradu, i u Foči, i na Markalama treba da kleči, i moli za oprost, i da se odriče onih koljača koje su sakrivali do prije nekoliko godina.
Zamisli da srbi kolektivno prestanu obozavati ljude koji su snajperisali djecu u zivo na TV kanalima..... nikad. Taj film necemo vidjeti na zalost. Oni misle da je svak nekakav ubica djece, u ocajnom pokusaju poznatog relativizma kriminala.
@thekupus A zamisli u NDH cjeli život bi klečali Hrvati i Božnjaci
Svaka čast, tako se to radi a pravosuđe neka kazni počinioce zločina.Neka je laka zemlja svim nastradalim 😢
A kroz naše popaljene kuće duvaju vjetrovi i u njima raste divlji orah , dok su polja zaraslpa u korov i šipražje . Uzurpitrane i otete kuće i stanove niko ni namjerava da vrati . Kakvo klečanje ?
Mislim da je ovo dobro i da se u BIH tako treba jedno drugome
Hvala Bogu da ima dobrih ljudi svugdje, kao i onih monstruma koji nikad neće priznati grešku i iskreno se pokajati! Nažalost, ovih drugih je više nego prvih!
@Didov Još uvijek tražimo preko 1500ljudi, a zločinci se još kriju po Srbiji. S NJIMA NEMA POMIRENJA, AKO STE VI U BiH ZABIRAVILI, EE MI U HRVATSKOJ NISMO I NEĆEMO
Svaka cast....put da zivimo u miru i prosperitetu sa sto manje mrznje.....
Ča se mene tiče, Hrvatska može služiti srbima samo kao tranzitna zemlja za zapad, bez zaustavljanja. Niti im virujen, niti mi tribaju, niti želin da su blizi mene. Onda mi nikakvo mirenje i ne triba.
@tiramola Mrzim hrvate više nego crnog djavola
A šta ćemo sa slučajevima selotejp i akumulator? Šta ćemo sa ubistvom Reihl Kira? Imal pravde za te ljude?
Tako treba!
politicki gest, Srbi se ne kaju definitivno. Ko ih ne zna, skupo bi ih platio.
Never forget Vukovar 1991!!!
Willy Brand se okrece u grobu!
Mislim da je ovo dobro i da se u BIH tako treba jedno drugome
Politika.... Jel se ko od ovih smradova poklonio u Srebrenici, Biljanima, Omarskoj, Vlasenici, Visegradu, Foci, Sarajevu, usk-kantonu????? Mrs stoko grnocidna
@nelacahib Vučić je došao pa ste ga najurili...
Malo ste zakasnili sa žaljenjem
Svakako za pozdraviti ali koliko je to iskreno je upitno a također imaju Srbi još mnogo mjesta gdje trebaju da kleknu samo sa više izaslanika jer u BiH nema mjesta a da nisu počinili strašne genocide. Počeli su učiti od Njemačke što je izvjesna nada u bolje sutra.