Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, lopov uhapsen i oruzije nadjeno za manje od 24 sata. Sad to nije vijest? Iz Srbije samo crne vijesti mogu proci.
I šta sad ????????? Zar bi se netko trebao čudit ? Pa nije ovo Hitrou ili neki svjetski aerodrom niti se ovo dogodilo u nekoj uređenoj državi. Balkan je to , brale !!!!
evo ko naoruzava ISIL...Srbija
teroristi naoruzavuju teroriste idil preko dodika on je surovo sa zemunskim klanom ozlogasenom teroristickom organizaciom.
hahhahahha chavez nije greda jesu poslali kese one sto nema otvora za disanje.
ajde vise sa tim vestima iz BGD..te tenkovi,te skorpioni...plasite nam bosnje
hej moj kraguju kavi ste vonici i kavu imate hrabrost sa istim brojem vojnika i tehnikom bi vam bosnje usle u biograd, kelebija bi bila tijesna da vas primi na putu za rusiju.
eto ti sad...ja rekoh nemoj da traumiramo bosnje a ti tako
PRIKAŽI ODGOVORE (15)