Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
INOZEMNI DUG KOJI JE PREMASIO 40 MILIJARDI EURA , PAD DRUSTVENOG PROIZVODA 5,2% , DEFICIT OD DVIJE MILIJARDE EURA , KORUPCIJA I BEZAKONJE . VRIJEME JE ZA PROMJENE . SDP ZELI DA PROMJENI IZBORNI ZAKON TAKO DA HRVATI IZ BOSNE I HERCEGOVINE NECE MOCI GLASATI NA IZBORIMA U HRVATSKOJ . TO DOVOLJNO GOVORI KAKVA JE SDP - POLITIKA PREMA BOSNI I HERCEGOVINI .
pa sdp. jasta nego ce biti pozitivna. ali koliko vidim, lik nakav bezlican. intelektualac, cinjenicaznalac. ovdje u bih cu po prvi put izaci ako bidne ta mogucnost i s bacanjem coin-a odlucit se za denisa ili damira.
kakva je njegova politika prema bosni i hercegovini? jeli pozitivna za bih kao mesiceva ili?
Najiskrenije cestitke prof. dr. Ivi Josipovicu. Bez sumnje najbolji izbor za predsjednickog kandidata clanstva SDP-a. Vjerujem da ce gospodin Josipovic biti izabran za novog predsjednika Republike Hrvatske.