Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demokratska Fronta - Ivo Josipović
...znate kako se najlakse obogatiti...ili obiti banku ili osnovati stranku!
Stopama Clooneya koji je napustio Hitnu Službu i Komšića iz SDP :D :D
Idi ba sviraj klavir i nekenjaj vise i pusti ozbiljne stvari za ozbiljne ljude.
bolimekuvacstaosnivaivojosipovic
znao sam
Po meni je čovjek za razliku ostalih kulturan,načitan pokazao je zube par puta ali gdje i kada treba za razliku od ostalih političara tamo...bez komentara. I usput stvarno čovjek jako lijepo svira klavir no ima i to da svi oni vide kako je biti normalan čovjek i bez tih para mada vjerujem da je napravio štek dobar ali je otišao na tako ružan način od ove Pikolinde koja je ad sišla sa šiške ponašanjem koju je Ivo.S.dobro gurao no 2 tema sve u svemu možda čovjek zaista želi dobro na kraju svojoj zemlji i da je vidio u kakvim je sranjima posebno sa novim liderima će biti u još gorim.Stari se, svima nama će doći kraj neka iza sebe ima i stranku abd neka uspije.I mladi u njoj za promjenu samo stare vidiš koje će iz fotelja kao i ovde u grob direktno!
Sišla sa šipke ne sa šiške haha jao ko nana ne vidim šta pišem hihi :))
.Svi smo mi balkanci nekako slični.Izmakla se jedna fotelja,valja smisliti najlakši način dočepati se druge.Ivo,mislim da su tvoji korijeni iz Bosne.
Josipović ne valja hrvatima u BiH jer im je rekao gdje im je mjesto, isto kao i Mesić. Vidjet ćemo gdje će ih Kitarevićka smjestiti.
@monsinjor Ništa više ni Kolinda neće valjati hrvatima, vjeruj. :-)
Ivo vrati se skladateljskom poslu!
A tvoja nova stranka će ubrzati sudske sporove i ekonomiju? Pa što odmah ne kažeš?!