Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kažu pravda za svakoga ista. Ne daj mi Bože zakasniti s plaćanjem rate kredita, kamenac iz bubrega vade. Prokleti balkanski minimalizam.
Al’ šta zna primitivizam šta je to minimalizam
Zasto balkanski, pa pustio ga je sud u Londonu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj narukvica a na nozi da je nosi..
Jeb o sebi mater, pronjevjeris toliko para i setas se ko pravI POSTENI gospodin. Onaj proda sibicu trave obara glavu gdje stigne. Privedu ga maltretiraju ga, sibica cenera, ti pronevjerio milijardu. Boze budi precizan i zadaj nam neki smak svijeta,ovo je preslo sve mjere.
To je njemu ko prosječnom građaninu BiH 10KM ili cener
Čoek je Tito.....
kralj ivica todoric pogledajte plate u konzumu a pogledaj te u bingu
ovo je dobra poduka nasim haharima sta da urade kad ih se zaganja :D
Drzi se Ivica uz teebe smo svi..
Ogulit ce njega englezi do kosti , izrucit ce ga kad mu svo zito izvuku
okovat ga u lance, ko kera
Todoric je pametnije izabrao London za mjesto gdje ima bolju mogucnost da vodi pravedniji proces i odbranu od hrvatskih visokih funkcionera vladajucih struktura Hrvatske ucesnika u pljacki Agrokora u odnosu na Katalonskog predsjednika, koji je izabrao Brisel a radio na destabilizaciji EU.
Sada urlajte kao ludjaci pa jos angazujte i Tompsona i slavite lipu nasu, a Kolindi lice i osmjesi sjevaju od radosti i srece, pa jos kad nastavi da zastupa Covicevu fasisticku izbornu jedinicu Heceg Bosnu i baca ljagu na Bosnjake i njihovih 10000 terorista. A sto je znakovito ona je protivnik uvodjenja gradjanskog ustava za federaciju, jer to je odmah unitarna drzava. Pa i Hrvatska je unitarna, ja kakva je.
plata u konzumu radnici 600km bila nisi racuno da ces jednog da doci Ivice gdje ces sad IVICE TODORICU
@Rahat u bingu još bolje , jede ?
@Rahat u bingu još bolje , jede ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cool :)
Englezi imaju iskustva u ovakvim delikatnim stvarima i valjda su prvenstveno preduzeli najvece sigurnosne mjere osiguranja zivota Todoricu, jer mnogi krvoloci koji imaju udjela u pljackama novca Agrokora a koji se nalaze u vladajucim strukturama Hrvatske ce jasno je, preduzeti sve da Todoric nestane.
Tipicn Hrvat odmah u bjeg .. da je imao BiH pasos bio bi u Mostaru...