Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RH je pojedena od korupcije, to je sada metastaziralo oni nijedan veci slucaj korpucije ne mogu rijesiti vise.
Sirotinja ne treba da razmislja i komentariše o ovakvim stvarima.
flatron Nije nikome ništa platio već je dio njih.
To je u Agrocoru neka radnica za kasom zabrljala, joooooj Europo dobra li si
Kako kaže drug Brankovic : sve je bilo po zakonu :)
Naravno da je nevin. Jer koliko znam da prvo moras spavat s nekim da bi nevinost izgubio? A doticni sam spava 😂😂😂
Kakav Todorić, hebo vas Todorić, Maja Šuput je trudna, to je vijest!
znam ljude koji su radili u Konzumu kod nas kazu da je bilo super , da su imali plate , topli obrok na debitnu karticu sve privilegije. Moji drugovi jedan radio u Robotu a drugi u Amku i Hosi dok j e Todoric bio glavni svjetlosnim godinama ispred a sad u pet deka sa ovim nasim.
@romario 7 Lazu te, Todoric je u Hrvatskoj placao radnike u jajima, brasnu itd, a nije placao nikakve obroke, nije placao rad nedjeljom, nije placao prekovremene itd. I onda se covjek pita, a gdje je taj orangutan trosio toliku lovu kad mu je Cola bila skuplja nego u Monte Carlu?
Sunce ti sretnem, isporucili Rusima 60% HR ekonomije i nikom nista? Danas Putin upravlja perecom. Neka ZMilanovic kaze koju protiv Putina ako ima muda? A ne, odlikuje pijun cibavi ruskog ambasadora neki dan, a petlja su u pitanja Bosne i popuje Bosni cibavi izmet sto i kako?
Da je mazno cenera bio bi osudjen. Kada ukrades milione onda kao i kod nas, napad na hrvate/bosnjake/srbe.
Sanader Mamic i ovaj su najveca smijurija ikada, pogotovo Sanader koji je bio najjaci politicar u RH nakon Tudjmana. Ali bogat si i uspjesan pa te moraju skinuti
Todoric je veliki gospodin dok se on pitao konzum je bio kao neka drzavna firma imali smo uvijek regres godisnji dovoljan broj radnika plata nikad nije kasnila i bila je dobra,hvala ti ljudino
Oteli covjeku imperiju tj Drzava i pogancer Plenkovic Sad fino vratite covjeku oteto
Ivica Todoric nije kriv
Vazno je bilo covjeku oteti firmu. Prvo nista ne valja , sad kad su je oteli sve med i mlijeko firme super ,dobri prometi a dug isti ili jos i veci. Al tako je kad se zamjeris vecim od sebe.