Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAYTON SE MORA MIJENJATI, MORA SE LUDJACKA KOSULJA SKINUTI, MORA GENOCIDNA RS NESTATI! NE MOZE POLA BOSNE BITI EXKULZIVNO PRAVO SAMO SAMO SRPSKOG NARODA, I NE MOZE SE ZVATI SRPSKA REPUBLIKA, JER JE TO DISKRIMINIRAJUCE ...AKO CE BITI REPUBLIKA MORA BITI ZA SVE NARODE I NE MOZE SE ZVATI SAMO PO JEDNOM NARODU!
Potpisujem !
RECE DEZERTER U NJEMACKOJ!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U BIH SAMO VLADIKA PRITIŠCE :)))
Pa Radmanovićeva reakcija je produkt Ivicinog razmišljanja i opravdanog straha. Ambasador Moon je započeo inspekciju po RS-u. Glavonju je isključio i priprema isti teren koji je nekada pripreman Dodiku. Vidi Dodo i preko tarabe / Drine / šta mu se sprema.
Ovaj čovjek, je toliko bijedan, mutljaga i ljigavost, zar ovakav, da nekome nešto govori, najmanji u Srbiji samo može biti najveći, i tamo možeš biti bijeda.
Znaš Bošnjače, nije davno bilo, Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta, Kad u našoj Bosni ponositoj, I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome šire. [...] Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Naše ime ponosno i drago
hoce, hoce, ali samo pod uslovom da nas svih Milion ipo (i to po onom muslimanskom popisu pred referendum)iako nas ima dosta vise u Republici Srpskoj, pobiju, ovaj Dacic ne zna sta prica, potpisao je kapitulaciju za Kosovo, pa sad skrece teme na Vojvodinu gde su 70% Srbi ili Republiku Srpsku gde su 90% Srbi, bolje da on ne skrece temu sa Kosova nego da razmislja dokle su stigle istrage protiv njega o aferi"koferce", i njegovim licnim i poslovnim odnosima sa narko-klanom Darka Sarica!
E .ebi ga, nekome tek krenulo a sada hoće raskopati dvije "srpske" države, loši temelji, loši zidovi, loši majstori.Projektanti Daytona mamlazi do bola. NAROD PATI.
Nosi ruke smradu od Bosne... kolji se tamo sa svojima...
Ameriko, šta nam uradi. Sada se pokreni pa se izvadi. Imaš ovih desetak političkih kriminalaca, sreži njih ostali će se ponašati kao u doba Petrića ili će se razbježati sa prepunim bankovnim računima.
Vi ste davno sazreli za kolektivni harakiri ... (mislim na politicare skupa sa ovim našim).
Slaba bijaSr-Stabilan i miran Balkan! Vojvodina, go ahead!
Što manja Srbija - miran Balkan i ostatak svijeta.
Pa to sto ti nama kazes mi to vec znamo, samo je pitanje koliko ce EU i SAD da trpe malu zemlju u srcu Europe, sa nekoliko korumpiranih i kriminalnih politicara...Nasi BH politicari su poceli da grizu ruku koja ih je dovela na mjesto na kojem su sad.Dodika su doveli na vlast amerikanci to svi znaju, od nekadasnjih 1% opozicije, sada vedri i oblaci u manjem BH entitetu.
...ništa se ti ne sekiraj...i sanader je bio nedodirljiv, ugledan, etc...kad ono, cvrc milojka :))...a sirotan je prema našim vlastodršcima...
Da li to opet sa nama Srbija plaća ustupke na Kosovu i datum za pregovore sa EU? Mislim da ovom malom pekinejzeru to neće proći. Jer Srbi su malo ljući sa ove strane nego na sjeveru Kosova!!!
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova, ti ces biti prkosna slobodna i ponosna,
Srpska Republiko!!!!!
Ovo mi smrdi da se oni okrecu na stratesku "ispomoc" Dodiku! Samo cekaju trenutak da ojacaju i krenu u akciju. Igraju oni na "pravim" poljima....A BiH trenutno daleko od EU .
Mislim da je upravo suprotno! RS će po svemu sudeći, po ko zna koji put, dobiti srednji prst iz BG. Kkoliko će to pomoći BiH? Mislim da će više odmoći....
@emmasa...prilicno se slazem sa tvojim misljenjem,samo mislim da dodik ovdje nije bitan. predpostavljam da ce sad i srbi i albanci pricati istu pricu u americi da na balkanu nisu potrebne dvije albanske ni dvije srpske drzave i trazit ce pripojenje kosova albaniji kao i rs srbiji...mozda...vidjecemo uskoro
Salam alejk!
Hvaljen Isus i Pomoz Bog
A tebi tvoja,a meni moja vjera...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@Realist,Dezerter ili podrumas je isto. Dok su vam Sandjaklije branili Sarajevo vi ste se krili sa termoaku.pecima u podrumima a sad glumite heroje. Da vam nebude Petog i Sedmog Krajiskog korpusa danas bicijela BiH bila RS.
...kaže bakir trezor je mrak :)