Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slušao sam majmuna Ganića neku veče na onoj emisiji gdje kaže kada i kako neće biti rata u BiH...sada ti ja Ganiću kažem,čisti se sam dok te nisu očistili drugi...Ukrajina j primjer šta se trebalo desiti u Jugi...gamad kao što si ti trebalo je odmah pohapsiti a to se odnosi na sve 3 izdajničke strane i mobilisati omladinu kao što si ti rekao ali da brani otadžbinu a ne da je rastavlja na dijelove i ispunjava ciljeve zapada i cionista koji si i ti sam...ti kažeš da bi omladina bila mobilisana i branila bi danas Jugu,pa šta je omladina koja je silom mobilisana uradila dok se međusobno ubijala zato što su zapad i stoka fašistička tebe poslala da joj kažeš da se ne mogu međusobno i da su neprijatelji...dolazi vrijeme uskoro da se takvi kao ti moraju ispaliti u onu Britaniju da bi izbjegli suđenje...bolje ti je idi sam sa 'ćerkom na univerzitet i predaji o tome da smo te otjerali iz BiH ali reci da si usput i zaslužio...dobra ti je 'ćerka ali neka ide i ona sa tobom u LLLLLLLondooooooooon!!
Sto's nam? Ne trebas nam! Posaljite Vucica nek nam sredi kakvu milijardu arapsku..
Pricati se mora. Sukobe i svadje niko ne podrzava vec projekte, saradnju, biznis, trgovinu, obnovljivu energiju...
Ma hajde, i nije neki Coek....
Sekretar Zuka mu namjestio jadnu sobicu u sebe! A nA Poljine ce na teferic, kod gospodara!
prodavace muda pod bubrege i onda kad se vrati u bg ponast ce se kao vucic: nemoze meni niko sarajevu ovo ono... ali neka, ovo ce biti presedan dodiku i sljedbenicima :)