Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Obrijani c.etnik dacic, ratni zlocinac i cuvar srpskih monstruma mladica, karadzica i hadzica ! A mi smo od 2-og Aprila na KLIX-u .SRB ! Marketing srboljubaca ! KLIX je skraceno ime ZA klitoris mame i bake, srpskih smrdljivix pi.ckica . Bojkovati ovaj portal , vrijeme je !!!!!!
Dacic, Tadic, Nikolic, Seselj, Milosevic kao da postoji sustinska razlika!!!
OPET NEKI CITAT NADOBUDNOG NOVOKOMPONOVANOG BODNJE? DO JUCE STE SE ZVALI MUSLIMANI..PRE TOGA KO ZNA KAKO E JESI SMESAN
DAKLE PUT JE ZA BOSNU JASAN, KAO STO SU OVDJE CLANOVI BOSANSKOG ORSAGA (RUSAGA) STNAKA DRZAVNOG SABORA IZABRALI ZA KRALJA STJEPANA TOMASA USLJED NADOLAZECE OPASNOSTI PO ZEMLJU, TREBAMO SAMO SAZVATI DRZAVNI SABOR U VISOKOM KOD OSTATAKA KRUNIDBENE CRKVE JER UPRAVO TAMO U VISOKOM ISKOVANA JE DRZAVNOST BOSNE I ODATLE TREBA DA POTEKNE PONOVNO OSVAJANJE BOSNE IZNUTRA. A POTOM U STILU OVIH VITEZOVA SA MACEVIMA DOCI PRED LICNOST DOSTOJNU KRALJEVSKOG NASLOVA I PROGLASITI GA KRALJEM ZA KRALJEVSKI NASLOV ISKLJUCIVO NEKI NAS GENERAL JE JEDINO DOSTOJAN TOME. P.S. SRBI MOZETE SAMO DA NAM GA FAMFLATE KAKO STE KRENULI IZGUBIULI STE KOSOVO, EVO I VOJVODINU CETE I ONDA JOS SANDZAK DA ODE I OSTAJE VAM BEOGRADSKI PASALUK XD
Da ga poput mrava ne zgaze, sagnu šiju i zaroni u vodu krstionice, zajedno sa malodobnim sinom, dragim prvorođenim sinom, princom bosanskim. A ljubav? A Vojača? A zakletve koje su u didovoj nazočnosti izricali poput bijelih golubova, što će s njezinom prisegom najjačega među vjenčavajućim Bošnjanima i Bošnjankama - da će mu dobra biti, i da će mu virna biti sve do svoje smrti?! Pred drmajućim granicama bosanskog orsaga, okrenu leđa svemu, pa prionu uz Crkvu rimsku, puneći grudi nadom u spas Bosne i naroda svojega u njoj, dobrih Bošnjana! Mijenjajući grozničavu sadašnjost za bilo kakvu budućnost, mogao je vidjeti gotovo sve, osim svoga kraja.
Ostojina, bosanska od početka svijeta. lzabrali smo tebe, a ne brata tvojega, Radivoja, koji Turcima potpomognut prijestolje išće za sebe samoga. Vojača je stajala skamenjena od čudesna preokreta, od sudbinskog zaleta koji u jednom hipu podiže ljude iz stanja najbjednijega u stanje zlatne omame! Na grudima joj je plakao dječak, zgranut slikom ljudi s mačevima a lica presvučenih zastrašujućim maskama iza kojih su gorjele samo žareće oči.A kad na prijestolje sjede i osvrnu se unutanjoj zemlji Kraljevstva bosanskoga i po svijetu koji ga je zapljuskivao i u svakoj prigodici progutati hotio, naiđoše silne nevolje: Papa je grmio protiv žestoke hereze što je cijelu Bosnu poklopila, da i sami kralj u opačini život svoj provodi, da u braku nevjeran s nevjerom bludniči, da će poslati križare koji će sve u krvi potopiti i sve nevjerno potamaniti. A sa Istoka čula se jeka bubnjeva, čulo se obrušavanje \"nepobjediva i nerazrušiva\" Konstaninopolja!
SAMO SE NA OVAJ NACIN MOZE BOSNA DOVESTI U RED DA BUDE NORMALNA DRZAVA SVE DRUGO JE ILUZIJA: gdje se mladićem krio budući kralj koji će, potpuno nenajavljeno, naslijediti Tvrtka II. Tvrtkovića Kotromanića. Ali nije znala gdje je sretna Vojača rodila svom zaljubljenu mužu Stjepanu Tomašu sina prvijenca, Stipana! Tajnom je koprenom prekriven život ljubavne mladosti Vojače i Stjepana Tomaša; živio je u nekoj zabiti, kažu ljetopisci, strijepeći za svoj život u dinastičkim borbama između pristalica kralja Tvrtka II. i kralja Ostoje, za kojeg će, za tog potonjeg, tek kad jednoć u planinsku brvnaru starog patarena upadoše glasonoše bosanskog stanka, čuti krajnju istinu: tražili su mladića koji se zove Stjepan Tomaš, jer je - sin Ostojin. Rođen s nekom ženom neznanom u tajnosti, ali - da je sin, a to se poreci ne može! lzabrali smo tebe, rekli su, za istinskoga kralja bosanskoga, jer u tebi je krv
Vojvodina pakuje kofere. Sa Srbijom stvarno ne može niko živjeti...
Srbi kada se dozovu pameti, raspašće im se nacija. Jedino funkcionišu u zabludi.
... a usta će ti krasiti, k.a.r.i.n.a naša.
Vojvodjani su mnogo pametniji od bosanskih srba. Nebo i zemlja. Ferari i zaprega.
Biće dobar predsednik naseobine nazovite Uža Serbihja - UŽAS!!!!
Treca poruka ---------------- Nek me dobro slusa Bosnjacka halasa, Srbiji cu biti vozd,a Bosni cu biti pasa.
Kakvi primitivci...do kosti.. evolucija ide unazad ne prema naprijed...
pitanje: zašto je (+) iza SVEGA,pa i u imenu novog (a i starog) naziva ovog (por)TALA