Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire dokle ce nas po Rvackoj ubijati ko 🐇
Odseli ak ti ne valja, slijedi primjer Srba '95.
Ležao, ali ne mrtav. Dakle, Cetinski ga je zgazio i tad je umro. Komplikujete riječima.
Ako je ono prava slika sa mjesta nesreće , auto je zaustavljeno na zebri...The End .
Ako je ono prava slika sa mjesta nesreće , auto je zaustavljeno na zebri...The End .
ispašće da je kevljanin beskućnik bošnjak sam kriv naći će i da je pjan ležao na cesti i da toni tu ništa nije mogao samo da od njegove porodice toni ne zatraži materijalnu nadognadu za pretrpljenu duševnu bol.
Je li sad treba misliti i o tome hoće li neki alkos ležati na cesti?
@Cubone, Piše u novinama da je rahmetlija(mada meščini i nije pokopan po muslimanski) znao i prije zaleći na put da otkunja.
samo si ga malo nagniječio sa 2 tone .. neki manji uboj .. obzirom da su ti i mama i tata HDZeovi igrači proćeš nekažnjeno, džaba se provaljuješ sa tim lažnim humanizmom i zabrinutošću
@Cubone .. hajde da sačekamo