Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite sad da 7 000 000 000 ljudi dodje na hrvatsku granicu i krene plakat, jer ne moze proc. Ako se omoguci ovima da prodju, onda treba ukinut granice, da svatko ide gdje zeli. U Afganistanu nema rata, desila se promjena vlasti, koju je prihvatila vecina stanovnistva.
odobravaš otimanje djece? smrade!
Hrvatska ima preko 2000 Romske djece u domovima , koju nitko nece ni usvpjit a cak i ovi sto udomljavaju ne zele ih uzet , jer se boje roditelja i opcenito Roma , zasto bi sad Hrvatska uzela Afgansku djecu sebi na teret??
Lazu, cilj je medijski pritisak 'nevladinih' organizacija - citaj, sorosa- kako bi hr popustila i primila migrante.
KAKO STE BEZDUSNI AKO NISTA BAR NEMOJ UZNEMIRAVAT
Nije ispovijest migranta nego ILEGALNOG migranta tj. kriminalca
Bacali djecu lavovima
Treba biti jaka drzava, i nefašistička, kao Kanada da može amortizirati upliv izbjeglica posebno iz Azije. Evropa je sva fašistička, sem možda sada Njemačke i Skandinavije tako da nigdje drugo im neće biti toplo. Istina je da je teško nama prihvatiti drugačije kulture jer naša društva nemaju skrbništvo niti išta ni za nas same, onda bi pridošlice bile u prilici samo da šire nama svoju kulturu bez tog da se i prilagode našem društvu, a to je neophodno. U tom je problem,mislim.
ujkani djecu oduzimaju, ništa novo fašisti
O postupanjima policijskih službenika vjerovatno bi se dalo raspravljati, ali i ovi lažu ... Kao onaj što je slagao za dijete i nestao u vidu magle
Bravo policijo samo gazite tu gamad ,redom i ne žalite. Kako ksže izreka noć svjedoka nema ,zato ih tamanite. Samo odobriti uporabu oružja protiv migranata i ni Hrvati bi riješili problem za dan ili dva.
Goljo, zabortavio si sta se tebi desilo??? Pazi se da ti ne bude opet!!!
https://youtu.be/nzDMcFREbfg
Ne bih ih ni ja pustio, granica je granica, ali brate sta im djecu oduzimas
I treba....imas granicni prelaz...ovajo njih stotine puta stotinu grana necega i eto love😂😂😂😂
To milicijo moja....udri...hapsi...nama netreba ovakav narod...😂😂😂
Ti si tezak i sam sebi marvo!!!
Europejci...
primi ih ti onda ko europejac
Nosioci europskih vrijednosti...
Laz do lazi a i da je istina ko ih yebbe
Bolje i to nego da ti djete siluju na ulici.
Nek su stoko, odakle znam da si im roditelj, isilovcu bivši gdje su ti dokumenti, dabogda pokrepali od gladi ove zime nakote afroazijski