Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo je kompletna vlast cirkus: od glumatala i psihopate na čelu države, starlete - glavnog policajca, pjevača kepeca na ministarskom mjestu. Imaju i medvjeda/vepra u tuđoj bašti pored svoje koju stalno pogledaju ne bi li je maznuli, ali im ne ide. Pravi cirkus.
... i ministra gremlina.
gooUser1634411211 Taj harmonikaš je iz istog, vašeg cirkusa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Seljanka koja se dokopala velikog grada, politike i funkcije, koliko ovakvih ima i kod nas, odron
Uh, kako ga ova prima...
Jer one žele mafijaše jEbOtE....
Mogu mislit samo al su je karinđali
pricaju Velja i jedan njegov: i šefe, jesi to odradio? ... jesam, onako meksički !!! ... ovaj zbunjen: kako je to meksički, nisi ju vodio valjda u Acapulco? ... ma ne, u haustoru tu iza, zguza i za kraj u pakšu ... ali sad sve svrbi i peeečeeee, ajjjjaaajjjjaaaajjjjj !!!! :-)
Hahahahhahahahhaahha žaba prava
Kakve veze fotografije imaju sa slucajem? Kao da nikad niko nije poslao provokativnu fotografiju... A sad sto je ta seljacina kome je poslala proslijedio nekome drugome je druga stvar.
A sta ima ova da slika... Ravna ko daska 😂😂😂😂
Žgoljava fosna petica.
Ja bih je unaprijedio. Gledaj ribe. Ove naše žene u politici ni za septičke jame nisu.
Sta su ovi radili s njom mogu mislit
Daj ne zaj, nego pošaljite je u farmu, kome smetaju emancipovane srpkinje, one su razlog zašto pola evrope ide u Beograd.
Mislim da su ovo slike kada je bila mnogo mladja...vjerovatno momku slala (ludo zensko)...a sada ih se koristi NAMJERNO u kontekstu da ih je pravila na radnom mjestu i slala radnim kolegama/ministru. Nemaju nista drugo protiv nje, pa je ovako insinuacijama razapinju po novinama.
Sve se piše na konto SNSa i Vučića - naravno! Ko se mafije laća - kasnije sve plača!
Mene ako se pita !? Losa si