Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mi je neko rekao da cu dozivjeti da cujem da ima srba koji su protiv milosevica,nebi mu vjrovao.
@41ustase45ujameupase sve m je to poznato ali ja nisam sreo srbina da kaze da je protiv milosevica,cak su i neki dan pokusali da ga sluzbeno oslobode od odgovornosi za rat.
Rusite zivuce "kipove" koje su trenutno na vlasti i preuzmite vlast u svoje ruke!
bravo za mlade
nisu svi srbi cetnici....
podrska mladima..
Spomenik ne postoji niti ga iko planira podici. Ovo je sve proseravanje nevladinih organizacija.
Inicijativa mladih za ljudska prava... Jesu ovo juniori Natase Kandic? mladi narastaji? :)
To je nesto kao Sorosjugend. Cim sruse Slobin spomenik, polozice cvijece na Klintonov spomenik u Pristini. Give peace a chance...
prokleta je Amerika , i sunce sto sja i sto oluju zaustavi, sad zajedno sa Hrvatskom zid podici na Drini i gonite se u tri cke materine genocidne
Na mrtvom vuku i zec šilji belegiju 😂
Red bi bio da ga sruše! Ovaj je bio najveći fašista u Evropi poslije Hitlera! Možda bi bio i gori da je mogao!!!
Fasista je bio prema teroristima iz bosne i ustasama... U stvari, on je bio pi*ka jer nije pobio govna, nego izdao RSK i povukao vojsku... Republici Srpskoj uvodio sankcije nakon odbijanja vens ovenovog plana od strane skupstine Srpske Republike. Trebate mu biti zahvalni vise nego aliji teroristi!
Samo naprijed