Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pavelic u zenskom tijelu.
Ona je najbolje što se moglo desiti Hrvatskoj poslije probisvjeta Mesića i Josipovića
samo sto bih ovo tijelo rado a na pavelicevo ne bih ni sebijin kisobran naslonio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka cast za incijativu mladih HR. Kapa do poda
Riječ je o grupici od dvadesetak ljudi među kojima je najviše Bošnjaka.
Hrvati su se borili da dio BiH koji su smatrali hrvatskim etnički očiste od Bošnjaka i pripoje hrvatskoj.........u toj borbi su počinili zločine protiv čovječnosti, otvarali logore, etnički čistili, silovali, granatirali i masovno ubijali.........SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Lijepo od ovih mladih, samo ste je malo precijenili. Kao ona se nesto pita i kao ona moze izvrsiti pritisak.
Čestitamo inicijativi mladih Hrvatska, mladi su shvatili da ne žele ovakve laži od šupačke predsjadnice. Mladi znaju da su srbija i hrvatska politika proglasili Bosnu i Hercegovinu legitimnim ciljem za uništenje genocid i okupaciju i mladi ne žele da preuzmu u nesljedstvo takve laži koji nastavljaju fašističku politiku. Očekujemo da i u BiH ovi posrbljeni i pohrvaćeni shvate da su ih beograd i zagreb izmanipulisali
ona i dalje nastavlj da blamira Hrvatsku na medjunarodnom planu, svakim danom vise pokazuje svoj mentalni sklop priglupe hdz desnicarke
milfara cokolinda
Gdje su sad nasi politicari da osude ovako djelovanje kolinde
Sačekajmo 29.11.pa će mo vidjeti ko je kriv a ko nije! Smrt rvatskom fašizmu! Pozdrav ljudima!
Kitarovicka moze izvrsiti pritisak samo na neku stvar, a ne na Haski tribunal. EU je davno procitala Hrvatsku kao problematicnu zemlju koja je na fasisoidnom putu. Hrvatska je zadnja rupa na svirali u EU.
Kurve ustaške
Prica se da je bila u vezi sa nekim srbinom,e kitarovicka nebi ti tako pricala da si bosnjakom bila,nisi zadovoljena pa ti svak kriv,nadzi bosanca pa ces da places od srece😁😁😁😁😁
I onda kaze: Jesi l' mala ljubila do sadaaaa Jesi, jesi al' Bosanca nisiiiii HAHAHHAHAHA
Sudije ce presudu donijeti, nadam se pravicnu, ali barem se nekadasnji ministar vanjskih poslova BiH Jadranko Prlic nije ni od koga krio dana jednoga u poredjenju sa jadovom Sratkom i mahnitovom Dabicem. Ne likujuci ni na cijoj dokazanoj ili nedokazanoj krivici ili pravosnaznoj presudi, ali i to se mora uzeti u obzir kada se sudi i presudjuje. U poredjenju sa Sratkom i Jadovanom Dabicem, Prlic je prepran u hiljadu voda i tesko se da povuci paralela sa ovom dvojicom Lucifera.
Postavlja se pitanje sta BiH dobiva, a sta gubi sa svakom mogucom opcijom Prliceve maximalne,minimalne ili cak uslovne kazne sto bi se moglo okarakterisati kao najbolja varijanta u ovom slucaju jer puno toga bi moglo poci u progresivnom smjeru. Jedna od najjacih opcija je da se isti instalira protiv Dodik_Coviceve koalicije razvaljivanja BiH, a kao bivsi prvi ministar BiH on jedini bi imao i potencijala i znanja da ovaj dvojac rastavi na proste faktore i rjesi jednacinu sa dvije nepoznate.
prije svega ona kobiletina nema nikakvog kredibiliteta u svijetu politike te analogno tome nema ni grama uticaja niti alata da utice na nesto .puste price,paljevina i ubleha.
Gadno stvorenje. Fuj kozo.
Mislim da ce Hrvatsku kao drzavu amnestirati, a osudit ce ovu sestorku na nesto manje kazne nego inace. Posto su vec dugo u zatvoru dace im neku simbolicnu kaznu.