Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ti Albanci nezgodni. Najprije siluju srpsku nejač, pa onda Milošević pomoću njih ujedini Srbe, pripoji Kosovo i Vojvodinu, namlati se Albanaca još u doba Jugoslavije uz pomoć JNA i krene u rat protiv ostatka SFRJ. Onda dobije po pički, ali strpaše u zatvor hrvatske i BiH generale i sad će i albanske. Jer navodno operiraju. Samo kako Srbima vjerovati kad lažu ko Srbi.
KAKVA korist,sto imaste,kada nemate Nikoga sposobna da bilo sta preuzme i ostvari po TOM pitanju-kao i po pitanju svih poternica koje ste raspisali/Ganic,Silajdzic,Komsic,JOVAN DIVLjAK-sto se4 do sada DOKAZALO ???
50% popusta na puni pansion u Žutoj kući. Riješite se ne samo kamena nego i cijelog bubrega u predivnoj atmosferi.