Investicija 300 miliona eura
0
IKEA stiže u Hrvatsku, računa i na kupce iz BiH
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba da se molimo da ovaj gigant udje na nase prostore, koji ce donijeti nova radna mjesta, nove ulagace ,a ne hoce li biti konkurencija ili ko sto neko rece nakve iverice. Kakvo smece moj \"ADRIA\" Znas li ti o cemu govoris uopste?
Daj Bože da novi vlasnici Krivaji donesu boljitak,Ikea je samo paravan i mamac. Poznavajući braću Mujanović,klasične profitere,mislim da Krivaja neće proći ništa bolje od čipsare u Vozućoj. Najsretniji bih bio kada ne bi bio u pravu!
Ja kolio sam cuo i znam da naša Krivaja ce da radi namještaj za ike-u Više informacija na ovom linku. http://www.ekapija.ba/website/bih/page/199318 Moglo bi i biti posla za naše radnike.
ovo je dobro za Krivaju iz Zavidovica jer oni ce upravo da proizvode Namjestaj za Ikea-u... bit ce posla i to mi je drago...
To nebi trebalo dozvoliti ! IKEA PRODAJE SMEĆE ! Taj namještaj od te smrdljive iverice je čisto smeće ! Za razliku od IKEAe švedski Volvo je nekada pravio izuzetno kvalitetna vozila, no danas je Volvo pred bankrotom.
kupite svedske avione i dobicete ikeu,mozda da i mi kupimo kakvog medjeda iz svedske dobijemo ikeu