Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, Kosovo se treba podijeliti....Kosovo na jednu stranu, Srbija na drugu
ovi bi uvjek nesto djelili, haloooo baaa, nema ba vise velike srbije, niko vas ne handri ni 5 %, brinite se svojim jadom
Sa svojih 24% ne bih od sramote mogao da se sprdam sa Srbima ni jedne sekunde, Srbima koji imaju svoju nacionalnu drzavu (i bez Kosova) plus R. Srspku u BiH, koja uopste nema potrebe da bude nezavina jer i ovako funkcionise kao drzava srpskog naroda unutar jedne jako kompleksne nazovi drzave. Alo, 24%??? Koji ste vi faktor? hahahahaha...da je Kosovo u Srbiji Beograd bi imao probleme kakve danas ima Sarajevo sa Srbima. Neka hvala...svak na svoje, a Bosnjaci na 24%!
A NIJE NI VASA. EVO VEC 20 GODINA GUBITE RATOVE, KAD CETE SE PAMETI NAUCITI?
KADLI-TADLI KOSOVO CE SE VRATITI TAMO GDJE MU JE I MJESTO, U SRBIJU,BEZ OBZIRA NA SADASNJE MEDJUNARODNE RELACIJE, NICIJA NIJE DO ZORE GORILA ,PA NECE NI NJIHOVA !
I na papiru je bolje nego nikako,to na papiru je u ustavu upisano i nikada se od toga neće odustati.
@posavac Konstitutivnost tri naroda u jednom entitetu je samo mrtvo slovo na papiru.To valjda znaš.I Hrvata ima 12%.Muslimani u RS mogu djelovati kroz dom naroda.Šta je tu je,pomiri se sa tim.I postoji samo jedno guzno crijevo a to je Sarajevo.Ne izvrči stvari. P.S.Zar ti maaaajka još nije poduvala.Ajde na posao,samo mrčiš po internetu.
Dobro a cilj Bošnjaka je da konstitutivnost u manjem entitetu što više pojačaju,kada Hrvati sa nepunih 10% mogu imati trećinu vlasti na nivou BiH onda to isto će i tražiti Bošnjaci u manjem entitetu čim pređu 10% po brojnosti. PS.dajte jedan miting pa vičite kosovo je gu.zno crevo Srbije !!! xDDDDD
@posavac Pa ko ti govori o odvajanju BUDALO.Nama je dobro i ovako.Naš cilj je da ne živimo sa vama,već pored vas!KRATKO I JASNO!
za kiklopa Ma 1% Brčkog je vrijednije od 30% nekih planinskih vuko.je.bi.na iz sledećeg razloga zato što bi u slučaju pokušaja odvajanja geno.ci.dne tvorevine iz BiH Brčko bilo veoma sporna tačka i nema šanse da se može izdvojiti bez neke jake vojne mašinerije a to je danas praktično nemoguće. Brčo 1% malo A KVALITETNO DUUUUVAAAAJJJJJJ GAAAAAAAAAAAA !!!!!
@evergreen-nemoj mi držati neke moralne pridike.Siguran sam da će popis stanovništva dokazati da se daleko više muslimana vratilo u RS no što se Srba vratilo u Federaciju.Samo političari iz reda tvoga naroda ne žele popis stanovništva koji će sadržavati nacionalne,vjerske i jezičke komponente.Zapitaj se zašto? Znaj da niko nije otišao od dobra no od zla!
znači tih famoznih 24%je vlasti aaahahahahah džaba ti vlast imali ste vi 100% vlasti na kosovo pa više nemate.
sve je to mozda tacno ali jednu stvar ne kontate pa cu je ponoviti mada ste je 1000 puta culi ali nikada ispitali: Srbi su sami preko noci otisli \"na svoje teritorije\", jer im je naredjeno lecima prije zauzimanja svih vecih gradova od strane JNA I VRS Vecinu od tih gradova ste izgubili i sada od siledzije pravite zrtvu. NECE VAM TA PRICA NIKADA PROCI!!!! Otisli ste u nadi da ce te se vratiti po svoje, jer je JNA uz vas. Cast svima koji su ostali i borili se na strani Armije BiH. Tacka!
@posavac-da kvalitetno,jer su Srbi u njemu većina.Ako neće da ti ga poduva tata neka ti ga poduva maaajka.
@za kiklop -ti uopšte ne shvataš neke stvari.Nizak iq šta li.Pa ima ih 8%u RS,ali su svuda razbijeni na male enklave.U tih 8%ubrajam i one u Zvorniku i one u Janji(kod Bijeljine)i one u Kozarcu(kod Prijedora)ali ne možeš reći da su Zvornik,Bijeljina i Prijedor muslimanski već srpski gradovi jer u njima ima 90%Srba.Ako u Njemačkoj ima 8% Turaka,to je opet njemačka zemlja.Vi na svojih 24%imate vlast.U Brčkom od 29 članova skupštine 15 su Srbi.Srbi drže pojas uz Savu dok su muslimani koncentrisani ka Majevici,prema jugu i Tuzli.Srbi su većina u Brčkom ne zbog etničkog čiščenja muslimana,već Srba.Muslimani su se vratili,a u Brčkom živi jako puno Srba iz Sarajeva,Tuzle,Jajca,Zenice koje ste vi protjerali vršeći etničko čišćenje.Ti ljudi su tu legalno,mijenjali imovinu sa muslimanima ili su prodavali imovinu u Federaciji pa pravili kuće u Brčkom.Samo u naselju Ilićka(5000)stanovnika žive Srbi protjrrani iz dvadesetak opština u Federaciji!!!!!
kiklopu Čuj to ustav se mijenja hahahahhahaahh pa sve se mijenja,samo kako 1% malo a kvalitetno bolje 1% Brčkog nego 20% nekih planinčuga DUUUUVAJJJ GA
to ti i kazem brat, samo u raskoj oblasti, a to je zbog politike Srbije da ne pravi probleme tamo pa ih pusta da kace zastave da se loze, ne ozb ti pricam, to jest tako, ali Srbi su vecina i u toj raskoj oblast, vi samo u NP,tutinu i sjenici mislim, ali neukusno je pljuvati po srbima gde ste 1 procenat stanovnistva dok kod vas samo srbi cine 38 %, samo pricam istinu brate niko se ne kurci, ali vi se lozite, a rat odavno proso, to bi sad kao da recimo ceo svet nece da prica s nemcima i mrzi ih, a realno nemci su mnogo vise naneli stetu svetu, u odnosu mi vama ,koi je bio rat koi je pokrenula amerika da rasparca Jugolsaviju