Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svugdje po 1 sat odmora samo u Crnoj Gori po 30min valjda im mrsko cekati
"Mi u Crnoj Gori imamo najveći razlog da protestujemo jer je kod nas prosječna zarada ubjedljivo najmanja od svih zemalja u regionu", navodi se na profilu ove grupe. Prosječna plata u CG je najveća od svih ex-yu zemalja koje nisu u EU...510 eura na mnogo manji državni aparat od našeg.
Bilo im mrsko vise 😂😂❤️
u baru je stop na cesti vazda, bio protest ili ne
Crna Gora je bliza EU integracija koje su nekakv pocetak izlaska iz destrukcije sto se u prvom redu odnosi na vladavinu prava, dok su nasi kocnicari na celu sa Covicem i Dodikom balvanima blokirali put do daljnjeg a niti ih zanimaju ni narod ni protesti niti uvodjenje ZKP-a.
Evo recepta za apsolutnu pobjedu na izborima. Obećanje da će se cijena goriva smanjiti za 10-20% bi trebalo biti dovoljno. Podrška svih naroda i narodnosti. Sve ostalo je nevažno.
Smanjis cijenu goriva i ostalih visokoakciznih roba i odmah nazadujes proporcionalno u EU integracijama.Morao bi prvo reci NE njihovim kreditima kojim ucjenjuju klosare na vlasti.
Zar ne vidiš da je narod glup. Cijen goriva ih je digla na noge. Cijena hljeba će isto da poskupi u BiH i misle da će dostići cijenu od 1,80km. Niko ne protestuje. Kradu godinama ali niko ne protestuje. Čitava ekonomska i politička situacija je žalosna ali nigdje niko da nešto pokrene. Jeli goruvo osnovna potreba za život?
U Bosni,,tanko,,ko da ovde,,tece med i mlijeko,,a nafta se,,dzaba tanka,,😐
najmanja plata u EU je 1300 eura. Nase bosnje nas uce da budemo zadovoljni i sa 400 e. Kasnimo milion svjetlosnih godina za EU.
ovo je glupost, u Bugarskoj koja je u EU je plata niža nego u BIH. Mađarska isto ima ispod 1000 eura prosječnu platu