Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vama netreba drzava vama treba sator,cergo balkanska.
Pa i muslimani su izgubili RS, to sto je RS na papiru dio BiH apsolutno ne znaci da taj prostor pripada muslimanima. I Srbi su izgubili Kosovo, iako su jos uvijek narod dole priznat, ali nije njihovo, tako isto i sa muslimanima. RS ima vlast koja je funkcionalnija od drzave BiH, a ko maze muslimanima oci to je pitanje.
sloboda za seselja prije izbora bi bila spaz za BiH.
Srbi pozivaju Tadića da podnese ostavku, jer nije dorastao niti je dostojan da vodi držvavu.
E gdje su oni iz genocidne tvorevine, ne javlaju se, hajmo sad genocidasi svi u glas kao jedan,\"tadicu izdajico srpskog naroda\", nesto vas ne cujem, a da, nije se duduk jos oglasio a vi svojim glavama ne mislite (prazne vam), samo cejate da se duduk oglasi pa da onda klicete svi ko jedan, tadicu vidi se da si dobar politicar, shvatio si da je kosovo izgubljeno, pokusavate nesta na sjeveru kosova ali to je samo da bi beograd dobio sto vise, odnosno dobro naplacujete ono sto je izgubljeno, znate vi da je kososvo otislo u nepovrat, a za narod vas nije puno ni briga vazno da vi sebi prikupite poene i da vi budete proevropski orjentisani, vrlo pametno i mudro radis tadicu svaka cast.
SADA JE NA REDU RJEŠAVANJA PROBLEMA ZA SRBE KOJU BH NE SMATRAJU KAO JEDINSTVENU DRŽAVU I NISU LOJALNI GRAĐANI U BH. 1.POP 2.ZASTAVA 3.TRAKTOR 4.MAJKA SRBIJA
Moj Tadiću, Kosovo već ima nezavisnost a ne da ga želi kako ti kažeš. Nemojte se više zanositi nekim suludim idejama o vraćanju. Pa i da vam ga vrate po d državnu jurisdikciju tek bi ste tada bili u problemu, ne bi znali šta da radite. Zašto trošite dragocjeno vrijeme i maltretirate pola svijeta? Kanite se Kosova jer je to završena priča, kanite se Bosne i pretenzija na njenu terotoriju, hajmo graditi budućnost svi u EU, bez granica, da se opet slobodno krećemo kao i u Jugoslaviji. U ovoj trećoj, informatičkoj revoluciji, svijet je postao selo koje se za jedan dan obiđe a vi bi pravili neke torove. Zakoračite u realnost, 21.v., budimo konačno ljudi, razumna bića a ne ljudožderi!
Kosovo je cijena koju ce Srbija platiti za ulazak u EU. To je i zvanicno nezvanicni stav Evrope, ma sta Srbi mislili o tome.
moj tadicu, tesko tebi medju budalama. zijanio si izbore 100%.