Komentari (383)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo krscanski. Crkva je zadnja koja slijedi Isusov nauk. Zive u bogastvu i zlatu, siluju djecu i pozivaju da se ne pomaze onima u nevolji. Aplauz, pusa.
@ServiTurskiKmetowi hahaha kakav glupan, halo ozenio je dijete od 9 godina, cuj nije je doveo da zivi s njim. Vjervatno nisu imali ni prvi poljubac, je l' tako?
@SljivaRanka čekaj, sa koloko je Marija rodila Isusa? 13?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
aaa
Treba potapati camce sa afro-azijskom stokom da nikada ne kroce na tlo Evrope.
Pogledaj samo face,pravi pedofil.Katolicka crkva nema nikakve veze sa Bogom,oni bastine tradiciju satanizma.
Dabogda ti nama mrtav prdio prije Bozica!!
ja govneta zemljo....
Ja pozivam Bošnjake da u većinski bošnjačkim dijelovima BiH pišamo i seremo po hrvatima, pogotovo na njihovu pedokatoličku djecu......isto tako pozivam muslimane na Bliskom istoku da ubijaju KURŠĆANE koji im dođu u zemlju..........
Ti nisi dobar!! ...u glavi!
pogledaj samo kako izgleda prava nacisticka faca
Je li to zato sto nema male djece medju migrantima da ih mozete napastvovati idioti katolicki , samo ste zla pravili kroz istoriju nikad dobro da je pravde trebala bi vas USA bombardovati sta ste djeci uradili po svijetu ali eto nema USA predsjednika ni jedan tweet da napise, a fala bogi ima njima ko hljeba dati
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Prof. Hadžikadić može pokrenuti novu Bosnu i Hercegovinu.
Ovo je uistinu lice kršćana. ..inkviziciju i Holokaust je iznjedrila crkva
U Hrvatskoj je kažnjivo pomagati ilegalnu migraciju i ljudi se samo drže zakona. Sve to treba vratiti u Bosnu jer su iz Bosne i došlli.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Mirsad Hadžikadić, najobrazovaniji, najčistija kampanja! Misli svojom glavom, birajmo poštene i sposobne ljude, ne podobne stranačke lutke na kanafi!
Vi morate konacno u islam unijeti da je pedofilija zlocin!Povraca se vise svakome od onih "serijatskih" vjencanja gdje imam od 60 god uzima za 3 zenu djevojcicu od 12 god i svoje staracke ruke plaze po djetetu!Sve po islamu i serijatu, vele
Nista nije rekao sto ne govore politicari na zapadu!Po prvi put se njemacka hvali rekordnim deportacijema i najmanjim brojem azilanata iz sjev afrike!Elem, propo projekt islamizacije na ovaj nacin-ceka se nova ideja da se islam konacno pocne siriti svijetom!
Cojk je u pravu sto jest jest.