Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hr.vatske smrde posvadjane sa hr.vatima kos.ovarske smrde posvadjane sa kos.ovarima bo.sanske smrde posvadjane sa bo.sancima ma ma.jku li vam vasu dusmansku, mozetel i sa kim?! jestel vi normalni. pozivam \"srblje\" da ih i on malo dr.ka
Ne kontam... Zale se jer im Hrvatska nije omogucila da unutar njenog teritorija osnuju drugu drzavu??? Ma sramota jedna kako su samo mogli???? Nek se zale Rusima sto su ih vojno potpomagali a ispostavilo se da to nije dovoljno!
srbi ako imate nesto protiv Turaka siroka vam Turska pa raspalite ne istresajte svoje komplekse u BiH.
srbi su izmisljen narod.utjeha im je ta sto nisu sami jer hirvati su izmisljeni takodje.
turci su pokoravali ove krajeve a koga su kasnije u islam preobraćali i to je općenito poznato i ovi što pljuju po srbima po sebi pljuju i šo bi onaj reko Sikterrrrrr sve je to jednom bilo isto
Srbi Bosne nisu vidili dok ih Turci ne naselise! @@@super serb, U Europi samo jos vi krivoslavni vjerski fanatici vodite racuna o drugim osobama i njihovoj religiji i mrzite i koljete ''otpadnike'' (one koji nisu vise krscani). Nije vama mjesto u Europi, u slobodnom svijetu opcenito.
KOGA LI CE OVI BOSANSKI SRBI TUZITI KAD IZCURE IZ BIH ....MOZDA PAPUUU NOVU GVINEJU ILI MARSOVCE...CITAV SVET JE BRE PROTIV VASCELOGA SRPSTVA
nikako nemogu da se složim sa tobom da samo mi govorimo svojoj djeci o ratu u bih a vi jadnici da ste sveci stradanje srba diljem bih kravice sijekovac bradina sarajevo i td nikako se ne uklapa u tu tvoju spiku vidim da si 50 % realan i ne vređaš pa se da pristojno komunicirat a ako pogledaš ove komentare tipa srbe na .... i šta da kažem klincima kad odem u jelah pa vide one gospodične kaj furaju zarove i feredze gdje to živimo u evropi ili palestini stvar religije prakticirati kući i u vjerskim objektima resto je samo provociranje za fajt je uvjek potrebno dvoje i ko pobi onu vojsku u tuzli i u sa šahbaz ili srbi mojne to samo srbi krivci pogledaj stvari i iz drugog kuta
REVIZIJA TUZBE PROTIV KRVVOLOCNE GENNOCIDNE TERORISTICKE SERVIJE...!!! DON\'T FORGET VUKOVAR AND SREBRENICA...!!!
sad ovo ja sam mislio da su se srbi i hrvati pomirili :ppppppppp
Onda ocito nisi mnogo citao :D
Nema ljepse knjige od Kur\'ana niti bolje vjere od Islama
koliko retardiranih i napačenih umova na jednom mjestu :D neprocjenljivo
SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE !
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU NA HAJJ CE VAM PRAUNUCAD ICI
Prvo, Srbija NIJE kriva za tzv. genocid u Srebrenici. Lafo je kriva sto taj isti \'genocid\' nije sprijecila. Kad razmislim, ispada da je teze onome ko je prije par vijekova odbacio hriscanstvo i presao na islam, nego nekome ko \"treba da zivi sa spoznajom\" o nekakvom genocidu. Sami muslimani iz Srebrenice tvrde da su izdani od strane Izetbegovica. Procitaj malo izjave Hakije Meholjica, a pogledaj i dokumentarac o Srebrenici koji svi vi zdusno osudjujete. Jos neka budala provali maloprije da \"Bosnjaci\" nikad nikoga nisu napali!!! Hahahahahaa!!! U kom tripu vi zivite? Sta ste radili Srbima u II Svjetskom Ratu? Za koga ste ratovali u I Svjetskom Ratu? Skart ste i otpad.
BAS ME INTERESUJE KOGA CE SRBI TUZITI KAD SU OD STRAHA U BJEZANIJI GAZILI SVOJ NAROD.TO SU BILE JEDINE ZRTVE OLUJE!!!!!!!!