Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.... pa lijepo ! .... da vidimo da li će njegov brat ( topli !) , tj. dodick , doći na obljetnicu Oluje , recimo ....! .... kad su si već tako dobri ....!
Dragan Čović je zabio sebi autogol kakav rijetko ko sebi zabija. Ajde što je bio na obilježavanju neustavnog praznika (Hrvate to realno ne tangira) pa čak i što je to bilo obilježavanje protjerivanja preko 135 000 Hrvata iz Posavine (ni to Hrvate ne tangira puno)!!! Ali što si bio na dodjeljivanju nagrade čovjeku koji je iz topova tukao po Šibeniku i koji je zbog toga presuđeni ratni zločinac? E to ti Hrvati neće oprostiti...
.... hoće , pi*ke su oni ...., oproste vlasima sve ....
@Wyatt_Earp A meni je još veći gušt slušati cmizdrenje naroda kojeg procentualno nema ni 14% a koji ima preko 33% vlasti. Naroda koji je oko 300 000 Srba u RH proglasio preko noći "nacionalnom manjinom" uz ukidanje statusa konstitutivnosti, dok grčevito u BiH ističete tu konstitutivnost makar vas sveukupno bilo 5 (pet) u BiH? Licemjerje jeste bolest čovječanstva, ali Hrvatsko licemjerje nema nikakvih granica. Guštamo zajedno!!!
covicu stidi se palih hrvatskih branitelja..al hebe se teb,, ti si svoju guzicu osigurao
covicu stidi se palih hrvatskih branitelja..al hebe se teb,, ti si svoju guzicu osigurao
čiji je u čijoj
Samo bojkotovati srbske i hrvatske proizvode 381 i 385, širiti među porodicama, prijateljima, mislim da svako moze skupiti 10 ljudi koje će nagovoriti da ne kupuje ništa sa ovim kodovima, nas 1000 * 10 = 10 000 ljudi, u prosjeku je 1 KM na da 10 000 KM na dan, godišnje 3 650 000, a možemo puno više im naštetiti, samo jačati domaću privredu i kupovati 387 i porez nama ide, a ne njima. Samo "mrežni marketing" bojkotovanja za ova govna...
Gdje ima kupiti najpovoljnije pelet
Eto, sad definitivno nemam za koga navijati na SP u rukometu.
HDZ = Mafija
hajte novinari navalite sad na covica...pitajte ga,emisije na tv,magazini....eto vam idealne prilike da poboljsate gledanost
Zapadne komsije nam na sav glas govore kako podrzavaju gdje god stignu BiH u EU. Najgore je to sto vecinom to rade oni koji su u HDZu u Hrvatskoj. Puna im usta "podrske" a napuckavaju idiota Covica da rusi Bosnu. Jednostavan zakljucak je da HDZ i idiot Covic u svojoj nemoci pravi gresku za greskom kako bi skrenuo paznju na sebe i nastavio sa pokusajem ucjenjivanja Bosnjaka. To mu je sve sto i moze uraditi.
Hahaha...ovo je jaaaakooo....i još dolazi od Arsena Bauka...hahahaha....
Kad HDZ ima krsnu slavu?
Ko vam je sad veći hrvat, Čović ili Komšić
Kako je krenulo - sada će Dragan Čović biti neprihvatljiv, persona u hurcu, u svim gradovima Hrvatske - pa čak i u Zagrebu. Brnabička će mu dodijeliti neku kolajnu već, za mjesec dana. Zašta? Za zasluge u očuvanju genocidne tvorevine i suprostavljanju genocidima i u Hrvatskoj i u Bosni. Naravno počinioci su, neće to priznati, Srbija sa svojim estabilišmentom u Bosni,. Hdz se zdušno povinuje dogovoru Milošević - Tuđman i Karadžić - Boban!
Sramota nema Davora na trgu,sto ga ba nijeste pozvali?
Covic je nova mjerna jedinica za idiotizam, od sad se kaze koji si ti covic