Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Ako ste prijatelji BiH, Hrvata, Bosnjaka i Srba u BiH Pomozite da od.je.bemo Covica s vlasti
Hrvati, molim vas nemojte nam vise pomagat !
Kolinda građanima Bosne i Hercegovine, pa makar imali i putovnicu, kaže ni pet ni šest ''ovo je vaša druga domovina.Ko biva Hrvatska im je''prva'' domovina. Evo pukoh od šege draga moja Kolinda. Nema sreće za Hrvate u Bosni (BiH) dok god imaju dvije domovine, tri pasoša/putovnice, tri himne i šest svečanih pjesama koje pjevaju na svadbama.... Čast izuzecima nedavno sam bio u Biloj na svadbi gdje se nije pjevala ''lijepa naša'' ..
Nemojte nam samo vi pomogati promicatelju EUropskih UZP vrijednosti.
@apoxiomen osmanlije podjednake ubice kao i vasi. Nabijem i jedne i druge i sve koji imaju teritorijalnu pretenziju
Nemojte nam pomagati, Isusa vam i Marije. Neka, mi ćemo sami durati.