Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocid se desio i to treba prihvatiti i poštivati. Kao Hrvat stidim se Ahmića. Srebrenica me podsjeća koliko ljudi mogu dozvoliti sebi da ZLO uđe u njih.
Hrvati odaju počast zrtvama, Srbi negiraju i veličaju ubice. Prvi ih primili 400.000, liječili ranjenike, naoruzavali, obucavali, spasili Bihac još jedne Srebrenice, Ovi drugi ih samo rokali. Prvi priznali zločin u Ahmicima, kaznili odgovorne i izvinuli se. Drugi ništa od toga, te čak i napadaju ove što obilježavanju godišnjicu. I onda klix steucnjaci kažu da su ovi istočno i ovi zapadno isti.
Umjesto da se hrvati udruze sa armijom protiv srba oni stanu na srpsku stranu koja je i njih htjela istrijebit, vrhunski idiotizam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svakom pojedincu koji oda pocast zrtvama genocida zahvalnost
Ustaški genocidni okot baca kost ćetnicima i ustaškom cviću. Kad bi Amđu Bajdu ukopali kao žrtvu genocida,duša mu u nosu, Klinton dolazio da vidi imali za njega mjesta jer je i on žrtva genocida, sikiro se. I ambNelzon je nešto mjerkao da se i on tu ukopa. To bi bio uspeh za Bih.
Tangoucirkusu Pravni fakt je da je u Srebrenici bio genocid, a to je dokazao međunarodni sud pravde, a i tribunal, presudom Mladiću. E to je pravni fakt
čuj pravni fakt
Svaka cast
U Srbiji nemaju problem sa Bošnjacima, već im aju problem poimanja istine i činjenica koje je Haški Sud ustanovio i donio presudu. A čujem da neki u Srbiji čak sumnjaju da je Zemlja okrugla i vjeruju a je Zemlja ravna ploha, a one koje govore da je Zemlja okrugla nazivaju Turcima i Pavelićevcima.
Postrojbe armije BiH su u istočnoj Bosni 1992 likvidirale Dragicu Mastikosu, jednu od najvećih zločinki koja je u Vukovaru odgovorna za teška mučenja i ubojstva na Ovčari i Veleprometu. Uopće ne sumnjam da bi ta krvoločna četnikuša sudjelovala u genocidu u Srebrenici da je poživiila dotad.
Nemojte vise molim vas, nema potrebe, posvetite se svojim problemima, znamo da lazete od A do Ž
Genocid nije horoskop pa da vjerujemo ili ne vjerujemo u njega. To je civilizacijski, biološki, logički, istorijski i pravni fakt.
osporavate zločine u srebrenici i vukovaru, a tugujete za jasenovac i gradišku. budi čovjek, reci bio je genocid u svim navedenim gradovima.
Gđa Vidović Krišto buduća je Predsjednica Republike Hrvatske.
Ona nije nikakva Gđa. Ona je olos, a njena stranka i clanovi su u rangu neonacista.
sve je to lijepo,ali ko je dijelio bosnu u karadjordjevu i indirektno aminovo pokolj u srebrenici i ostalim zlocinima!?
Tko je oslobodio Kupres,Šipovo,Jajce,Grahovo,Glamoč i spasio Bihać?? Tko ie deblokirao Mostar i zaustavio JNA kod Livna?? Tko je rekao: "Ovo nije naš rat"??
a što su zabranjeni komentari na članak gore
Vukovar i Srebrenica su brat i sestrica❤
Respekt ovim zastupnicama, naspram onoga ljigavoga Milanovića koji ljubi u paksu Dodika ko i njegov smrad Čović