Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj nacelnice to su oni migranti koje svaku vece kombijima vi iz hr prebacujete i tjerate u bih jer vam je lakse tako ko i ovi iz cg a onda ih ovi nasi kako tako nahrane i smjeste. Ali oni hoce vama pa bog
jaaaaj jeste vi neki fini ljudi , sve same dobrice 😂😂😂
@gooUser1558357546 ... bih pravi migrantska prihvatilišta uz granicu hr, to se pravi uz zemlju iz koje ulaze u bih, dakle srbiju. kad je bila najveća migrantska kriza, mislim 2015, hrvatska je prihvatilišta gradila po slavoniji i ublizini granice sa srbijom, a ne sa slovenijom.
A vi onda bosancima uz granicu odlazite nuklearni otpad, manje je zlo od migranata
kakav nuklearni otpad sta jos necete izmislit cudo vam i marsovce ne prebacujemo u bih 😂😂😂
@osanac22a11 Gdje je odlozen taj nuklearni otpad, daj sliku?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pametni načelniče, objasni kako izlaze iz Grčke u Makedoniju. Jel' ih možda Grci tjeraju? I slično tome.... Niko ih zaustavizi ne može.
bih pravi migrantska prihvatilišta uz granicu hr, to se pravi uz zemlju iz koje ulaze u bih, dakle srbiju. kad je bila najveća migrantska kriza, mislim 2015, hrvatska je prihvatilišta gradila po slavoniji i ublizini granice sa srbijom, a ne sa slovenijom.
Ne tjera ih niko oni sami idu. A to što vi mrzite BiH to je druga stvar. :)
@bizon44, kad imaš onaj osjećaj, mene niko ne voli, otiđi potražiti stručnu pomoć, kažu da pomaže
Niste u stanju vratili ih koliko ih bih moze poslati,imamo mi toga
JEDINA OPCIJA DA SE OVO LUDILO SMIRI JE DA SE PORED POLICIJE ANGAZUJE I VOJSKA , BAREM VOJNA POLICIJA I JOS DODATNIH 10% DGS , OKO 1000 VOJNIKA BI PUNO POMOGLO ALI DODIK KAO DIO PROJEKTA SANU MORA SLUSATI VUCICA KOJI TO ZABRANJUJE , JER OVAKO SRBI MOGU SLATI MIGRANTE IZ SRBIJE I DESTABIZIRATI FBIH , NEMA TU PUNO PA;ETOVANJA VOJSKA I TO JE TO
Umjesto zluradih komentara vezano za HR policiju, bolje bi bilo da se pitate kako toliki migranti (90% njih su ekonomski migranti) ulaze u BiH. Što radi vaša policija? Zašto su smješteni oko Bihaća na 2 km od Hrvatske granice. Probajte otići do Austrije pa ući u Njemačku kroz "šumu". Nećete se dobro provesti.
@ivnovak Baš tako, ali kako nekome objasniti kako se ilegalno može prijeći granica
@ivnovak Mozda bi bilo bolje da to pitaš onog koji je "zaštitnik hrvatskih interesa" u predsjedništvu BiH, koji neda da se zaštiti granica prema Srbiji.
A niste htjeli da saradjujete nacelnice. Mislili ste da ste sila, da mozete kako hocete. Izgleda da niste nista naucili iz rata u BiH, kad ste slali Spitske i ostale Dalmatinske brigade i pola Hrvatske na BiH.
@gooUser1565852227 Kakve veze imaju splitske brigade sa ilegalnim prelaskom migranata, bez važećih dokumenata i viza
Sad našim migrantima u njemačkoj više smetaju strani migranti nego ljudima koji su ostali u BiH.
Kad ovako visoki policijski duznosnik iznese lazi besramno u javnost, stvarno covjek gubi nadu u sisteme. Pa Vucjak je smjesten pod planinom u podrucje iz kojeg je prakticno nemoguce pjesaciti. A nije ni blizo granice.
pa ne zele migranti u rvaskoj da ostanu vec idu dalje na zapad,samo zele da prijedzu preko rvaske i domognu se slovenije,neznam sto ih zaustavljate,kako niste prije zaustavljali stotine hiljada migranata a sada vam smeta nekoliko hiljada da se prebace dalje.
Zaustavite i vi da vam ne udju u bih, ko vam brani. Svako stiti svoje. Zeli svako u eu, ali ne moze se ici bez papira. Da puste ove krenulo bi jos 100 puta toliko.
Javna je tajna da policija RH uzima 1000 eura za prolazak kroz ljepu njihovu. U prošloj godini je prošlo 20.000 migranata, računica je jasna. 20 miliona eura zaradili na migrantima uljudni policajci RH. Koji ima pare taj prolazi, koji nema tog namlate, otmu ono malo para sto ima, unište telefon i marš nazad u BiH.
@Alfa-BiH Misliš da u BiH nitko nije na isti način zaradio? Gdje su bile službe BiH da ih spriječe da uopće pokušaju ilegalan ulazak u RH?
Ali to su većinom isti oni koje ste vi prebacili iz Hrvatske.
Bili ste i ostali ujke, uzp, Trojanski konj EU i sve ostalo na opću žalost sviju nas.
I to je kamp pored hrvatskih sela kod Bihaca, Zavalje, Skocaj..
@as123987 Jesu li oni šugavi, zaraženi kakvom bolešću pa ugrožavaju isključivo hrvatska sela? A bošnjacima mogu svi. javna je tajna da policija RH uzima 1000 eura za prolazak kroz ljepu njihovu. U prošloj godini je prošlo 20.000 migranata, računica je jasna. 20 miliona eura zaradili na migrantima uljudni policajci RH.