Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste skrenuli paznju sa cetnika onog momenta kad su vasi sateliti iz HDZ BiH odbili da osude okupljanje istih tih cetnika u Visegradu. Necu ni da spominjem prisustvovanje vaseg ambasadora na neustavnom danu RS gdje su se odlikovali ratni zlocinci.
@Jalijskiprincipal Šta veli ustašadija šta je bio Vukovar? Tragični nesporazum savzenika?!
Aj vi Hrvati sakrivajte oružje po svojim UZP homo-pedofilskim crkvama, da vam se djeca mogu odbraniti. Ostavite džamije na miru.
Ambasador vam bio na odlikovanju cetnika koji je pobio na desetine hrvata. Narode u HR borite se protiv ovih budala iz HDZa zavice vas u crno bas kao i fasisticka ndha
Mektić se i bavi pitanjima sigurnosti u svojoj zemlji, ne zabada on nos u unutrašnja pitanja Hrvatske, kao ni bilo ko drugi od zvaničnika iz BiH. Ako ko njuška po tuđoj državi to je Hrvatska kad su odnosi ove dvije zemlje u pitanju!
e baš si međed
Dobro kaze ovaj Medved:" To su opasne teze".
a ti sad pokušavaš da skreneš pažnju sa hrvatskih obavještajaca. MRŠ Međede
ista ste vnago i vi i četnici.
@Hogar ovi iz eu-a su malo zešća vnago
Ustaše opet pokusavaju rovariti po Bosni dok ih ne posaljemo u bileburg na pješacenje ...
bookir je naš zanijemio od silnih napada na nas bošLJake, pajel
nema se šta skretati pažnja kad je HDZ BiH podržao okupljanje četnika. sve je kristalno jasno pedheru