Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I neka su... nije hrvatska bosna. Kod nas svako dođe, istovari se i ode. K'o besplatni javni wc da smo.
Aca je htio samo doc i provocirat, i dignut tenzije. I skrenut pozornost sa drugih stvari. Ali nece moc.
100 muslimana za 1 srbina ..... to je izjavio Vucic 20.jula 1995....nekoliko dana poslije Genocida, dok su bageri zakopavali ubijene Srebrenicane.
Svaka cast susjedi! Cuj privatna posjeta sa tv kamerama!! Cetnicka posla!!!!!
Vucicu nisu dali ulaz u hrvatsku? Tako velikom covjeku kao vucic? Sta je ovo? Ovo je neocekivano!
maze li ikad ovaj vucic labelo na ova osusena usta allahu
Vučko kučko
Vučko je sebi umislio da je teritorija susjedne države njegova privatna prcija.
Šteta
Ranije predsjednici nisu svraćali po provincijama (Banja Luka, Mostar, Jasnovac itd) bez sliejdjenja diplomatskog protokola. Ova stoka na Balkanu se raspojasala pa se ponaša ko što i jeste.
Pa valjda postoji neka klauzula gdje ljudi mogu doći da odaju počast žrtvama, bez obzira ko su žrtve i ko želi da posjeti obilježje, ne razumijem dokle će, Hrvatska da, sr ponaša ko da je bogom dana i sa ono određuju što šta, tako se petljaju i i BiH ko da im je sve ćaćina prćija
Bravo susjedi ! Šta se ovaj miš mekinjaš uzigrao, misli da je važan.
Možda je opet mislio malo i do Gline skoknut... E neće moči vaginousti snajperisto ...!!!
Srbija je bila agresor u ratu, napravili su genocid ne samo u Srebrenici, vec i u drugim mjestima u BiH… ali ruku na srce, treba biti covjek i mi bosnjaci trebamo osuditi ovo sto je Hrvatska uradila! U Jasenovcu se desio genocid nad srbima, romima, jevrejima pa cak i bosnjacima! Smrt fasizmu!
Nema to veze sa današnjim pokušajem provokacije od strane čet.nika Vučića. I šta ima današnja Republika Hrvatska sa zločinima NDH ? Onda bi trebalo osuditi i današnju Srbiju za zločin Nedićeve marionetske države protiv Jevreja i antifašista.
Naravno da je Vuciceva najava teski populizam, ali on ima pravo ici i pokloniti se zrtvama, dzaba, tako je. Ima veze itekako, Hrvatska mora osuditi fasisticku NDH koja je napravila genocid u Jasenovcu, isto kao sto Srbija mora osuditi prijasnji rezim i priznati genocide koje su napravili! To je jedini put ka pomirenju! Smrt fasizmu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast za Hrvatsku!
Zaboravio je da su izgubili rat
treba mu zabranit da diše
Njima se jos uvijek cini da su pametni i da im prolaze njihove podmukle namjere, cijeli svijet zna više ko ste?
U srbiji de facto preko 50 posto stanovništva ćine nacionalne manjine koje nemaju nikakva prava.