Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHASKI TRIBUNAL
pripadnici četničkog odreda Leva supoderica su počinili pokolj na Ovčari ovaj monstrum im je vođa Samo za Ovčaru je trebao dobiti doživotnu. Hartmanova je lijepo rekla da su Vučić i Nikolić podmitili neke suce.Nezgodno im da su osudi ovu gnjidu,jer onda oni idu u paketu.
Pored ovakvih vijesti razmisljam bili bilo pametno regrutirati se u ISIL.
hahaha
drago mi je sto se hrvati sad jedu...kad bi mogli,sami bi sebi popusili od muke...
Kolindica voli srpske kobasice...
Krstaški rat je počeoo.. Sve sto nije hriscansko zbrisati iz evrope.
Probudice se hrischanska braca Hrvati, kad budemo slavili zajednickiUskrs i Vaskrs.Shvatice oni ko su islamisti,kao sto su u Mostaru vec shvatili sta je nekrstena smrdljiva stoka.
Evropa shvata sta je ISLAM i kakvo je to zlo... Sve muslimane treba protjerati u njihove pustinje na istok..Ocistiti stoku iz Bosne koja je srce evrope.
Samo je dovoljno reci, da je Hrvatska bila kolijevka jedinog logora za djecu na svijetu.Prema tome, njihova krv ce generacijama biti prokleta.Nemaju oni sta bilo o kome da pricaju.
E eto vam moji Hrvati, sad znate s kakvi sljamom se mi u BiH svakodnevno suocavamo, al vi ste bar pametno uradili 95te pocistili sve i sad mirni.
A nisu bili u soku kad su Gotovinu osudili na 27 godina zatvora pa poslije godinu dana bez i jednog novog dokaza ga oslobodili? To sud nikad nije vidio u svijetu...da nekoga osudis na 27 godina jer su postojali dokazi logicno zato je i bio osudjen, a onda nakon godinu dana bez ikakvih novih dokaza oslobodjen ..i oni nesto pircaju o Hagu? Ni jedan gradjanin HR nije osudjen tamo, a ima ih poduga lista koji bi trebali...ali HR je njihova ku*ka pa nece valjda svoje osudjivati...
jesi i ti pokupio paket pomoci sa drveta pa se malo najeo i oraspolozio??
@river_angler Nemam se ja sta oraspoloziti kad citav proces vidim da nemaju 1 dokaz protiv covjeka sve osim oslobadjajuce presude bi bio skandal...ali nerviraju me ovi debili sto traze neku pravdu ljudi nisu imali 1 dokaz, jos dovodili lazne svjedoke da svjedoce...i razotkrio ih sve covjek..i hoce da ga osude... kao da sutra kazemo da si ti opljackao i ubio radnika pumpe i svi hocemo da te osude a niko nema 1 dokaz da si to uradio uopste ili slicno...logicno nece te osuditi...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pripadnici četničkog odreda Leva supoderica su počinili pokolj na Ovčari ovaj monstrum im je vođa Samo za Ovčaru je trebao dobiti doživotnu. Hartmanova je lijepo rekla da su Vučić i Nikolić podmitili neke suce.Nezgodno im da su osudi ovu gnjidu,jer onda oni idu u paketu.
МАРКАЛЕ СУ СИМБОЛ РАТА У БиХ....ЛАЖНЕ ЖРТВЕ, ЛАЖНЕ ОПТУЖБЕ, ЛАЖИ, ЛАЖИ, КМЕЧАЊЕ, КМЕЧАЊЕ, ЛАЖИ, ЛАЖИ....ПУКЛИ СТЕ У РАТУ, БАШ ОНАКО КАКО ВАС ЈЕ РАДОВАН УПОЗОРИО ДА ЋЕТЕ ПРОЋИ, ПОКУШАВАЈУЋИ ДА ВАС ПРИЗОВЕ ПАМЕТИ....АЛИ НЕЕЕЕЕ, ОЋЕ БАЛИЈЕ ШЕРИЈАТСКУ БОСНУ....Е ПА НЕЋЕ БИТИ, МАЈСТОРИ.....ЕВРОПА ЈЕ ОДЛУЧИЛА, ЕВРОПА ЈЕ ИСКЉУЧИВО ХРИШЋАНСКА.....САДА ЋЕ ДА СЕ ПАКУЈЕТЕ ПА У ПУСТИЊЕ САУДИЈСКЕ.....
Jesi to milanče pokupio paket pomoći sa drveta pa se malo najeo i raspolozio??
Hajd slijedeci put ni vama sveda ponovimo pa nek bude "lazno".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako me prime u ISIL zvat cu se Abu-Kadifa.Jer sad je proljece pa eto.
Toliko ih je izmanipulisao da je ovakva institucija apsoluno izgubila zncaj i vrijednost zbog kojeg je namjenjena.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Zivio Vojvoda
@Nalix Za tvoju informaciju.Srba je ubijeno u Jasenovcu preko 450 milijardi.I to u vremenskom razdoblju od 2 dana.
@dragandjogic druze i ti ga bas pretera
Ovo će dodick i čović zajedno proslaviti. A dolazi im i vučić...
@Nalix Za tvoju informaciju.Srba je ubijeno u Jasenovcu preko 450 milijardi.I to u vremenskom razdoblju od 2 dana.