Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je Kolinda da nam objasni ovaj sovinizam. Kompletno HDZ rukovodstvo daje podrsku ratnom zlocincu, covjeku koji je masakrirao djecu, zene i obicne ljude. A da, sad se sjetih, eno je drzi ustasku zastavu i prica nam o radikalimu u BiH. Stotinu puta sam napisao i opet cu ! Nemojte se bojati Seselja i slicnih njemu, jer sa njima si uvijek nacisto, bojte se licemjera koji vam, se predstavljaju kao prijatelji Kolinda i ekipa ;)
Kompletna HDZ je zlocinacka organizacija. Dobro cemo zapamtiti Bakire
;))
Promjenite naslov u: Hrvatski kriminalci se slikali za Facebooka
Ajde da gledamo kako mi posmatramo ratne zlocince koji su pripadnici nasih naroda.. ?! Mrzim licemjerje!
Osuđujem zločin u Ahmićima. Ali budimo realni za taj zločin je odgovarao gotovo cijeli politički vrh Hrvata. Kordić odslužio kaznu i poziva samo na molitvu! A toliko je se oko nas desilo zločina da nitko nije odgovarao.
Veći su gadovi od samih ratnih zločinaca, svi oni koji, nakon toliko vremena, toliko informacija, presuda, stava javnog mnijenja, na bilo koji način opravdavaju i relativiziraju zločine, a kamoli da ih veličaju. Zločinci se moraju goniti do "sudnjega dana", pa i kad "odsluže" sklanjati od javnosti.
Dario je najzasluzniji za opstanak Hrvata U Sredisnjoj Bosni a neki vidim vise su volili da Nas poubijajli i protjerali..
Svaka čast Posebno treba cijeniti VELIKOG gospodina Daria Kordića koji je stao u odbranu Hrvatskog naroda u Središnjoj Bosni. Živjela HRHB i branioci kao gospodin Kordić
.ebo ti kordic mrtve i novorodjene
Mir Kozojebu mir. Trk za Kozama i da budeš miran
Bakire crkni u mukama..
zar niko iz ahmića ko je preživio nema muda da nađe kordića i da mu presudi. oko za oko zub za zub. ja lično ne bih čekao sud posebno ovaj naš. ne dao Bog nikome ali dok ne krene osveta nema druge doduše samo za dokazane krivce ne za one po sistemu rekla kazala
Kordić je odgovarao za svoj zločin za razliku od drugih, koji su počinili zločin a nisu odgovarali. Ja bih malo prefulmirao pitanje, zar Kordić nema muda da dođe do Ahmića i da im presudi? Lažno su ga optužili! Sud koji je osudio Kordića je izjavio i rekao da u Ahmićima nije poginulo 116 osoba!
Sve osobe koje su osuđene za zločine protiv čovječnosti treba zakonski marginalizirati tj. isključiti iz javnog eksponiranja i isključiti iz bilo kakvog političkog angažmana.
Kordić političar???
"Najveća" greška je što smo mi muslimani opstali u toku agresije na Državu Bosnu i Hercegovinu jer to nije bilo u planu Milošević-Tuđman. I danas smo po krivi što pokušavamo sačuvati Bosnu i Hercegovinu od ovih fašističkih umova i desno i lijevo od BiH. Stavovi ovih fašista na klixu su na žalost i stavovi zvaničnih hrvatsko-srpskih predstavnika u izjednačavanju žrtve i zločinca.
Ono mi bosnjaci se ne slikamo sa oricem i ti fazoni Mi kladusani se ne slikamo sa babom, a ni mi srbi sa seseljom, pustite ljude, ako je covjek ratni zlocinac nek odsluzi kaznu zasluzenu i nek nastavi sa zivotom, rat je zavrsio prije dvadeset godina pobogu
http://www.direktno24h.com/podsjecanje-dr-roko-markovina-hrvati-su-muslimane-izdali-u-ratu-1993/
Kad kod nas ratni zločinac (Abdić) može biti gradonačelnik,ONDA JE OVO SMJEŠNO..
ne čudim se ja našim susjedima nego se čudim nama što se čudimo njihovim postupcima.
Sram ga bilo, ustašoidnog župana Ževrnju. Kaže: " ... Dario Kordić bio je na čelu obrane hrvatske enklave. Uspjeli su se obraniti, a on je sačuvao brojne živote", Životinjo Ževrnja, ON uništio mnoge živote, ljudske, nehrvatske i zato je osudjen i zato je ratni a krščćanski zločinac. Tebi je, životinjo, život Hrvata svetinja i život čovjeka, ljudi, neHrvata ništavnost. Samo ustašoid HDZ-ovski može ovako zboriti...
Za Bosnjooke njihovi ratni zlocinci su "eroji"... Ratko Mladic je heroj za Srbe. Dario Kordic za Hrvate. Naser Oric za Muslimane.
Sratko Mladic-Ratni zlocinac Dario Kordic-Ratni zlocinac Naser Oric-Oslobodjen kontas tupava vlashino?
Odkad se ovdje brisu komentari?
@SejoPazarac Jarane nas Sirijce niko nesmi brisat.
@SplitskeKobre don't be so sirius...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)