Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Rafali mogu tuci Nis iznad Zagreba, mogu oboriti sve i jedan srpski MIGA 29 da su Rafali iznad Osijeka, a MIGA iznad Beograda. Mogu razvaliti sve BUKOVE, i ostale rusko kineske qrce palce jer su elektronski stealth.
Bravo Hrvatska, izabrali ste dobre aparate, jedino sto su u pogresnim rukama i sto ste ekstremni i ludi kao i Srbi. Dobro ne bas kao Srbi, ali pratite ih.
Pa kaf su toliko superiorni, zašto francuska nije poslala 3 komada u Ukrajinu da razbiju Ruse i završe rat?
Bošnjo na aparatima.
Bošnjo priprema bajramski top za obaranje aviona.
sto bi bili na aparatima, hrvatska ce nas branit u slucaju agresije sa srpske ili hrvatske strane
To je bila naša obaveza u sklopu NATO-a. Ne podcjenjujte ni dronove, neka se svi naoružavaju u okviru svojih mogućnosti. Devedesetih je bio nesrazmjer u naoružanju pa opet nije bilo konačnog pobjednika, svi su bili u nekom segmentu poraženi
Letjelice koje smo mi razvili i pametne raketice za zracnu odbranu su mnogo jeftinije od ovih aviJona. Steta je sto vam ne smijemo pokazati barem djelic mocnog oruzja Bosne
Ikom drugom žalosno da se hvalimo da kupujemo tuđe avionie umjesto da pravimo svoje
I mi pravimo dronove..napravit cemo i avione..zvat ce se Raif24
Strasan avion
Šta je izvor vaše tuge, zavisti i netrpeljivosti, šta Bog vas pomogao?
Klix redakcija svrsava na Hrvatsku i Hrvate, a u Bosni se samo crnjaci prenose - poserem se ja licno na sve Vas... tamo pa budite portal.
Sad kad je napade Srbija nek se sami brane eto imaju čime.
@BiH: Ljepo ostajemo neutralni. Naravno prodajemo oružije i ostale stvari onima koji više plate...
Nista to dok Ramo ne nadleti sa svojim helikopterom i pokaze manevarske sposobnosti...dok mladjahni ze sin ze sjedi do njega,a sa razglasa ide Paranoid od Black Sabbath...
To skakini ramazanski topovi skidaju k'o kruske.
Na ovom aerodromu sam sluzio JNA 1991, (Martovska klasa) rat me zakacio tamo, zbrisem u svoju Bosnu, i ovdje opet u rat, ali barem sam ovdje svoju drzavu branio.
Branio si dinastiju Zivkovic
Nije tvoja ako nisi težak bar desetak miliona.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
купили сте рафале а не су-35, шта се одмах нешто правите суперсила
Rafale je bolji od bilo kojeg ruskog, ima Meteore koji imaju veci domet od bilo koje ruske ili americke zrak zrak. I jos su elektronski stealth. Ovaj jedan Rafale obori 5 Eurofightera ili 15 mig29.
Jedan hitac iz BUK 3 i to pada ko sjekira.Bez uvrede.Da ne pominjemo neke jače sisteme.
Da.MIG je bolji u manevarskom smislu.Rafal je tromiji .Jedina prednost Rafala je borba na daljinu.Ima bolji radar i veći domet raketa zrak-zrak.Međutim MIG sa svojim forsažem može pobjeći,pogotovo na ovim našim terenima.E sad ako je borba iznad mora Rafal je opasniji.
Ipak bi ih upozorio da ne lete iznad mene kad ustanem na krivu nogu.Znaš ti mene i neka moja iskustva :D
Naša vojska ni da baci bombone djeci.