Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz prve ruke.... to su polovni automobile BH vlade. Po BH zakonu, (inace prepisanom iz zakona Katara I UAE) cim "polovnom" automobilu koji je sluzbeno vozilo vlade padne vrijednost ispod 85000 eura, mora se isti prodati, odnosno ako izadje novija verzija, obavezno se mora kupiti najmanje po jedan za svakog predstavnika vlast.
A "staro" auto po namjestenoj licitaciji kupi neki BH guzonja ili ti ga gospodin....Iz prve ruke
Svi se počeli furati na nas :)
Da se nasi sad ne pocnu furati na njih, ne znam koja generacija AUDI-a 6 i 8 nam je trenutno aktuelna... :)
yasssal 2013 godina :)
nevezano za text,al je ovaj Audi mocan...
Bentley Flying Spur Cuj Audi, pa nisu politicari toliko bogati, da bi kupovali jeftine stvari! :)
Dje bi nam bio kraj da mi imamo ovakove probleme...
Pa prodali su autoput u prvoj sedmici ulaska u EU a neki dan su prodali prava na exploataciju Jadranskog mora Britancima. Eto odakle pare,hahaha....
??????????
u MUhibu ulazi XXL Znas li ti da je Hrvatska prodala autoput Austriji a prava na naftu u Jadranu Britancima ? Citas li vjesti ?
.....bo njihovu vladu naša Vlada voza A8-ce
To izgleda poput: "Ups, izvin'te ja potroših 100.000 na auto. Nisam namjerno, matere mi. Izletilo mi." Samo će maloumni prihvatiti izvinjenje i obrazloženje da se nije znalo i planiralo, a sve po "propisu" iliti "zakonu." Da nisu Brankovića uzeli kao savjetnika.
ne kontam zašto se moraju voziti u audijima?Što fali škodi octaviji,auto prva liga,a 5 puta jeftiniji.
Jedino su se ministri kantona sarajevo vozili u skodama octavijama dok svi ostali voze passate i iznad, a njih najvise prozivaju u vezi sluzbenih auta
mah za ove bosanske lordove to je sirotinja
Tako i treba odmah reagovati, a ne ko kod nas kupuju uzimaju sta hoce a niko nista.
Kamo sreće da se mi počnemo furati na Hrvatsku, sada bi bili u EU
Pa neće ljudi valda u Jevropu sa Jugićem :-)))
Hitno pobunu i demonstracije iz Bosne i Hercegovine preliti u Hrvatsku. Ako i na ovo budete sutili, nemojte se nicemu lijepom nadati
Cuj to ministri se nece voziti ali ne mogu ni vratiti...Sta ste tolike pare dali da gledate u njih i da vam stoji radi reklame!?