Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramo Isak bi to prvo helikopterom snimio 👀👀👀
I sin Arnel bi upotrijebio onaj ze modernu tehnologiju, laptop, da to fino onaj ze objavi na Facebook
Tako se to radi
Trebali su ih ispendrečiti
Momci su samovoljno ocistili iz lokalni zgrada,a huligani su to uradili sinoc na RTL bilo
Bravo, tako se to radi, a ne priveden, kazna koju niko ne plati i ništa. Tako treba za sve koji pišu po džamijama, crkvama, partizanskom groblju, zgradama, spomenicima, gradskom prevozu, znači odmah im obucite prugasti odijelo i dati rekvizite da poprave štetu. Neće im više pasti na pamet.
Dugo sam cekao ovakvu vijest. Bravo policija
Tako treba! Svaka cast.
Tako treba! Svaka cast.
Hrvati moraju znati da su u EU samo zato sto ste katolici
Pa vratite se i vi vjeri pradjedovskoj pa će i vas pustit
Odavno praksa na zapadu. Social work. Ko nešto skrivi mora nešto za društvo raditi. Tako je i Naomi Campel morala raditi društveni rad iako je milionerka i platila kaznu. To trebamo uvesti za razne saobraćajne prestupnike koji ne plaćaju kazne. Vrijednost kazne = toliko sati rada na drustvenoj površini..
Tako to izgleda kad policija radi... onda komunalci samo kontejnere prazne . . .
Postoji li bolje dokaz od ovog da se ovim imbecilima može stati u kraj, samo treba mrva volje. Da su to neke kabadahije ne bi sve što rade radili u čoporu, nego bi da su neke baje sami tjerali kafanu napolje i šta ti ja znam. Uvijek su ovi mentalno zaostali tipovi podržani od politike kad prave sranya. A kad te podrške nema policija ih riješi u 2 poteza, vidi kako slušaju ko tamburice.
Ja samo cekam kad ce kakav dron pasti....bem ti vijestii iz Ukrajine
Kod srba u eresu svaka kuca prljava i smrdi
To nisu bili vandali vec dobri i kulturni momci koji du pomogli policajcima,jedan je novinar,prvo provjerite vijest,cak je i gradonacelnik javno objavio i pogrijesio
A da su migranti bilo bi mrtvih
E moj Klikse, vidite li odma ispod na portalu ispravku clanka, nisu to snimljeni vandali nego se neki momci u prolazu ponudili da pomognu policiji ocistit, nije policija nikoga natjerala: https://bjelovar.live/mladici-iz-videa-su-s-policijom-pocistili-nered-koji-je-napravila-grupa-huligancica/
Počistit , po leđima dobit , pa pred sud časni , , , , Normalan redoslijed !!!!