Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnoja zivi u šupi..Fadileee..
Ukinuli ste komentare na članak koji promoviše prostituciju u Dubaiju i dotičnu Medinu, koja nam predloži nekakve stranice za navodno zapošljavanje. E pa kakve su to stranice i koliko su ozbiljne kada su se već ugasile (Caterrerglobal.com, Dubbizle.com), koje su imale isti hosting. Naravno da takve stranice se često premještaju i mijenjaju hostinge i nazive, jer se bave sakupljanjem prostitutki online i prodavanjem istih tim tamo arapima, pod raznim nazivima menadžmenta, asistentki i sl.
@BLADE8 Klix je već odavno neozbiljan i šund od portala...
Bosna i Hercegovina je pod okupacijom! Registrujete na eRepublik - masovnu online, društvenu i stratešku web browser igru, verziju stvarnog svijeta koji vam omogućava da slijedite vaše političke, ekonomske ili vojne težnje i promijenite istoriju! Registruj se ovdje https://www.erepublik.com/en/referrer/PrdarBiH i pomozi u oslobađanju svoje zemlje!
ovo je odlicna stvar..........spas za mnoge
@vlado.nine i ovako i onako ulaze u samo vece dubioze...........kako je sada....... nema nikakvog spasa.......
Zakon kao što gore čovjek iz članka kaže da će se mnogi morati odreći stana ili kuće, auta, jeste zakamuflirana pljenidba. To je sirov zakon, dok u razvijenim zemljama koje su i razvijenijem kapitalizmu, stvari su manje-više regulisane. Na primjer u Kanadi pojedincu koji proglasi bankrot, kuća ili stan, bijela tehnka, i namještaj, odjeća.i auto se NE oduzimaju. Oduzima se ako ima vikendica, zemlja, umjetnine, nakit, nekretnine koje ne trebaju za život, i osiguranja koja nisu zdravstvena/životna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)