Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija i Dacic nisu cvijecke,daleko od toga. Ali,ne vidim razlog zasto se Hrvatska uvijek uvrijedi kad je se spomene za ustastvo,logore,holokaust za vrijeme II svjetskog rata i NDH saradnje sa Hitlerom. To je zemlja koja je bila najjaci saveznik fasista u regionu.Ali kad im neko kaze istinu to ih razljuti. Isto kao sto Srbija mora da nosi etiketu drzave koja je pocinila genocid u 20 vijeku nad Bosnjacima.
zato sto su i dan dans iste te ustase.
@vratiosekorijenima Cast je kad ti islamista kaze da si ustasa!
U jasenovcu je ubijeno 19 000 djece,bolestan pavelicev um.
@ilidzinjo123 ti si glup, postoje zivi svjedoci antifasisti, zidovi i srbi koji tvrde da je jasenovac prenapuhan i uglavnom mit velikosrpskih teznji za velikom srbijom a jos ranije cifra od 700 tisuca su komunisti izmislili kako bi naplatili reparaciju od njemacke....pa jedan mesic mrzitelj sveg hrvatskog je izjavio da kogod je dospio u jasenovac bio bi spasen.
Sere hrvatima nesto,a rehabilitovali drazu.Ko o cemu,kurva o postenju!
Mora da ce i Nemacka uputiti protestnu notu Izraelu! Koliko mozes biti glup i uraditi ovo. Oni nisu ni stado da vode a kamo li drzavu. ''Plavusa'' je otisla u tri materine.
Sister...ti si izgleda opasno indoktrinirana...i maksimalno negativno "napaljena" na Hrvate...neki poseban razlog? Očigledno si vrlo mlada i neiskusna jer ni predratne generacije nisu ovako "našiljene" kao ti...šteta...
Sad iz UN preselite tu izložbu u Split ako imate jajca,
Niko nema Guslara kao sto ima srbija ... osim Jasenovca i nemaju na cemu da zasnivaju bolesnu idelogiju velike srbije i da razvlace pamet svijetu.... a pocinili toliko Zla... RELATIVIZACIJA ...
Vole ustaše i četalji da se otimaju za tudji čmar. Nekad za Hitlerov danas za Trumpov http://www.balkaninsight.com/en/article/us-condemns-zagreb-neo-nazi-march-for-trump-02-27-2017
@Pravda2018 Nisam ja Bošnjak botu, niti sam SDA niti sam SDP. Niti sam rekao da su ustaše i četnici nacionalisti. To su debili čije je prirodno stanište čmar nekog manijaka.
@Pravda2018 Zašto Paganija nije samostalna država? Namjerili se na Veneciju nekad davno, šta da se radi. Laka lova bila, pirati, uskoci. I ostali neuki. I tako isfrustrirani patentirali ustašu Pavelića veleizdajnika, uručili Dalmaciju. Ušli u udžbenike kao nacistički saveznici, zločinci. I sad ti ja kriv što Paganija nije samostalna država?!
. 🐷. 🐷 . dačić. kolinda . 🐖🐖🐖🐷🐖🐷🐖🐖
🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 muslimani bosnjaci
Dacic ni rijeci o prvoj JUDENFREI u evropi ali zato o falsifikovanim ciframa u Jasenovcu svaki bozji dan trubi, a tek o 15 presuda za genocid u BiH trebalo bi tri sprata u sjedistu UN za izlozbu!
svaka čast za izložbu, sad bosanci moraju pripremiti istu izložbu na istom mjesto s tematikom srebrenice,prijedora,foce,visegrsda,kozarca,keraterma,manjace,trnopolja i ostalih stratišta
Svu ovu kašu u vezi jasenovca hrvatskoj su zamutili njihovi “experti” tipa Sedlara , Vukića itd., koji umjesto da pokušaju da nadju prilližno tačan br žrtava, oni počinju da govore gluposti tipa: radni logor, fabrika lanaca, kazališne prestave za logoraše pa čak i fudbalska utakmica izmedju čuvara i logoraša.Sada plenkiju i kolindi ostaju samo ove protestne note, jadno da jadnije nemože biti
ha,ha,haaaa, RUGALA SE RUGA - RUGI, DA JE RUGOBA!
Sad Bosnjaci trebaju postaviti multimedijalnu, ali minimalisticku izlozbu pod nazivom: "Sto za jednoga." Dakle, prazni sto i stolica u koju posjetitelj moze sjesti, a ispred samo televizor na kojem se non-stop vrti pickousti sa govorom iz skupstine Srbije, pet dana nakon srebrenickohg genocida.
A čija je to ideja bila da se u Moskvi 1995-e ispali raketni projekti iznad glavica djevojčica Evgenije i Valerije ?
Ustaski pokret je prestao postojati kad je i NDH prestala i Hrvati se ne identificiraju sa njima i njihovom ideologijom kao Servi sto su rehabilitirali cetnicki pokret. HDZ i HDZ BiH su sada na putu klerofasizma a to se dosta razlikuje od ustaskog pokreta.
@dikobraz koliko mantrate i lazete o tim nekakvim nagradama a Ameri cetaljima iz kurtoazije dodijelili neku nagradicu jer su im spasili pilota. i to je uglavnom to
@pensa kako god, samo kod vas usatasa i balija su cetnici fasisti, dok su svugde u svijetu priznati kao antifasisti, nagrade ili ne. Uostalom, cetnici su bili kraljevska legitimna vojska. a to da su se kurvati ogradili od ndh i ustastva je cisti laz, i sam to znaS, SAMO SE PRAVIS MUTAV UJKANE.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)