Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Bosna stvarno postaje zacementirana vukojjebina. Svi idu naprijed u nas samo nazad.
@fbuser nece ovim Hrvatska nista vise izgubiti stanovnika. Ne mijenja ovo nista sa njihovom mogucnoscu da rade po drugim drzavama EU, to su i do sad mogli bez ikakvih problema, ovo samo jednu promjenu ima a to je da na prelasku u Sloveniju vise nece biti granicnih kontrola. Sto je dobro i za nas koji putujemo vani jer ce se vrijeme putovanja znatno skratiti s obzirom na granicu manje.
sad ce narod is BoCne brze doci do njemacke, fakticki imas samo jedan granicni prelaz, poyy
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo će značiti i meni jer će se na granicama sa BiH morati napraviti ulazi za EU građane odvojeno,a svatko ko u BiH ima hrvatske dokumente znaci i da je EU građanin.... Daleko je HR dogurala ako ćemo realno... EU,Nato,euro valuta pa šengen,ukinute vize za SAD itd
Jedino bi u povratku u BiH mogao postojati problem ukoliko se ukine dvojno drzavljanstvo sto je itekako izgledno.
Nece morati
Hvala Bogu na Wizzairu i Ryanairu da ne gledam one gladne i korumpirane njuške kako njuše po tuđim koferima
Zato sad kontrola prema BiH i Srbiji , drastična
Sad će krenuti rektalna kontrola Bošnja na granici
Kaze nemoj ici u Austriju ili Njemacku, bolje tamo raditi najgori posao nego u BiH najbolji...
Napokon će Hrvatska i Slovenija biti ponovo spojene bez granica. Bratske države. Zagorje i Štajerska. Istra s Istrom. Međimurje s Prekmurjem. 😍
A ova nasa bijeda u asocijaciju nacionalistickih fobista.
I nemaju konstitutivne i nemaju 3 predsjednika.
Nema ništa od tog ne daju Slovenci.
Zaobilazim rvatsku ili prelijecem
Super da se ukine ona kontrola na sloveniji, tu se isto gubi vrijeme
Sta ima veze, Srbi i mi cemo im se dva clanka dalje opet rugat. E sunce ti, ovi u Schengen a Vucicu najveci uspjeh ako Albaniju i Makedoniju nagovori da otvore granice. A mi? Mi smo u rezervatu.
To se priprema vec zadnjih godinu dana...na granici iz BiH u Hr su poostrili kontrole i bas ponizavajuce je putovati sa bih putovnicom. Sto je previse previse je...sto je najgore sada ce svi onu policija i carinike sa slovenske i madjarske granice prebaciti na bh granici...ne's ociju otvorit od njih...
Prvo će morati priznati arbitražu nisu Slovenci ludi da ih puste pa da im Hrvatska može jednom zabraniti ili onemogučiti izlazak na otvoreno more sa nekim mostom do Italije.
Od prvog januara kod njih važi samo još euro. A sad i šengen. Jel Sarajevo napravilo sa Hrvatskom posebne ugovore da naše transportne firme mogu što brže preko granice. Svaki sad su hiljade KM.
A BiH ostaje zapecacena na zapadnom balkanu sa ostalim divljacima. To je nama naš Komšić donio.