Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi Hrvatska povukla tuzbu to bi bila vise neg greska i poraz i sramota
mi srbende smo vlasi i nemojte nas ponižavat, jer smo več toliko poniženi da u svjetu od sramote nesmijemo ni reči šta smo jer kad rečemo smrd oni odmah skontaju a to su te smrdljivice i genocidasi pa zato vas molimo da nas zovete bilo kako samo ne srb
Gospodo ne pocinje istorija 1991 nego nesto ranije, uskoro ce veliki broj hrvata i bosnjaka saznati sta se dogadjalo u jasenovcu, e to je genocid. Pozdrav iz Beograda.
A sta je onda svrha tuzbe? Da dobijete zvanicnu potvrdu kako, ipak, niste genocidni, iako ste pobili milion ljudi? A da su genocidni oni sto su pobili par stotina? Ma, okacite vi macku o rep sve te eventualne presude koje bi bile u vasu korist, ebi ga, nije valjda Hitler vaskrsnuo pa da se takve stvari dogode. Doduse, znamo da je u velikoj mjeri vaskrsnuo, odnosno kod vas jeste potupno ali jos valjda nekako moze da se potaba od strane svjetskog javnog mnjenja.Kako vas nije sramota da podnosite tuzbu za genocid, djubrad nevidjena, sram vas bilo, bolje se priupitajte kad klecite tamo po crkvama, koliko ste normalni u tim vasim glavama!!! Ebo te, koji bezobrazluk!!! Zloupotreba konvencija, sudova, prava i svega ostalog!!! Gori je onaj ko vam prima takve tuzbe, i ko vam to dozvoli!!! Kad se zna ko ste i sta ste. Ako ne znate, pravac Jasenovac, majke vam ga spalim, imate sta da vidite tamo!!! Mars.
Marš, djubre pot.urič.ko!!! Idi šipopu Mesiću i Seriću...
jadna duki sto izmislja drevnu prahistoriju srbskih junaka,buahahahahahah,buahahahahahahah,buahahahahahahahahahahha,buahahahahahahah,buahahahahahahaha,srba cetiri miliona buahahahahahahaha,buahahahahahahahahaha,buahahahahahahah,umrijeh od smijeha,buahahahahahahahaaha,buahahahahaha,cetiri miliona srba za vrijeme prvog svjetskog rata,buahahahahahaha,buahahahahahahah,buahahahahah,sad ce ih imat vis neg kineza po svijetu,srbi mnogobrojniji od kineza;buahahahahahahahhhahahahhahaha
Najela se us gladnica, pa misli da je kraljica. Otpadaka sa austrijskih i njemackih tanjira. Sta da vam se radi, tako vam oduvijek bilo sudjeno. Zapisano vam.
Kada je jos u prvom sv. ratu mnogomilionska jaka austrougarska krenula da se sveti maloj Srbijici od 4 miliona stanovnika, zajedno sa Hrvatima, kao konjovodcima, ali naoruzanim, zivot je izgubilo toliko ljudi da samo to je dovoljno da se zna ko ste i sta ste. Ali nas glupi kralj, kod predaje, hrvatskim oficirima daje iste cinove koje su imali kod vlasnika konjusnica. A onda, kad god koja sila ojaca, i kad se samoproglase vladarima na Balkanu, Srba sve manje zapadno od Drine i Dunava, da bi ih konacno nestalo!!! Glupi Srbi, najgluplje komunjare, i to Titine komunjare, koje zaboravise za sekundu i jasenovac, i kozaru i stotine nacistickih logora i stratista po hrvatskoj i bosni, sve zarad nekog bratstva i jedinstva!!! Nadati se da su se konacno opametili i da ce se drzati dalje od go.vana. Ne diraj u go.vno jer smrdi, izreka je stara.
Neki pate od zestoke amnezije, i to period koji njima odgovara...prave se da pate od amnezije. Sramna istorija koju bi gurnuli pod tepih ikako da mogu. A ne mogu. Nijemce su bar prisilili da se javno ogradjuju od nacizma svakodnevno, a Hrvate i Bosnje nagradjuju za nacizam na Balkanu. A gori bili od samog Hitlera i crnog vraga!!! I jos fol klece u crkvi danonocno!!! Boze sacuvaj, dvolicnosti i licemjerstva, ne moze se naci na planeti!!! E, glupi Srbi...kad ste pustili da vas tuze za genocid stotinjak Hrvata, a milion Srba nije genocid!!! Mame vam se spomenem fasisticke i onom ko vas podrzava!!!
najgore sto bi ucinila Hrvatska a to je da povuce tuzbu,to bi bila samo pobjeda Srbije i njene politicke hegemonije u Regiji.poraz pravde i istine,a napomjenut isto da ako Srbija trazi pravdu sta se radilo u drugom svjetskom ratu,ona ima selektivnu memoriju,tj,ignorise svoju nacisticku i barbarsku tradiciju na kojoj je ucvrstila svoje korjene.Sve drzave koje se granice sa Srbijom imaju razloga da je tuze,jos da napomenem autohtone gradjane Bosnjane i Albance u Regiji koji vec odavno redovno dozivljavaju masakre i protjerivanja.
Manje vise ok. Ali se sjetili \"paketa pomoci\" nakon...koliko...20 godina? Kad su onemogucili povratak i onom ko je ovce pogubio. To je tralala. Drugo, nije isti polozaj \"manjina\" u Srbiji i Hrvatskoj, ni po broju, ni po broju protjeranih, ni po oduzetoj imovini, ni stanarskim pravima, ni po cemu...A da li je fizicka nesnosljivost ili ekonomska, svejedno. Jos je gora ta ekonomska. A da bas nema opravdanja za razaranja...eh...da nema, ne bi ni bilo razaranja. Jaooo...Hajde, bar ima kulturan rijecnik covjek, i nema govora mrznje kao kod prethodnika. A ovom \"Hrvatu\": Sta je Vukovar u odnosu na Jasenovac i sve sto ide uz to...sitnica...pa su neki zaboravili i oprostili, da bi ih kratko nakon toga zbrisali sa geografske karte!!! Moj si ga ti...zalosno je sve to. I onaj ko to dozvoli. Kao sto je zalosno i postati nac. manjina tamo gje si imao svoju drzavu i bio jednak u svakom smislu. Sad samo manji od makovog zrna. Zato ima te ekonomske nesnosljivosti.
srbi su najveci zlocinci svih vremena,tko bi dozvolio da se vukovar zaboravi?srbi su divljaci to najbolje znaju bosnjani i hrvati.