Vatru gasi 220 vatrogasaca
0
Hrvatska: Širi se požar na Braču
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne treba se radovati nicijoj patnji niti steti
bosanci, hvala vam na prelijepim komentarima i ogromnoj podršci., pogotovo na slanju vaših profesionalnih, kao i dobrovoljnih vatrogasaca, susjedima u nevolji. ma, BRAVO i hvala vam. Pozdrav i vama.
ma to hoce bogatasi sebi vile pravite...
nabijemo i tebe na debelu kituru i radujemo se tvojoj patnji
Mamici im nabijemo ima boga digli cijene u nebo a sada primaju sa neba neka gore ko ih y.e.b.e he he he he
amin izgorila citava uátaska !
jel brac u bosni da se pocnem onda brinuti?ako nije ko ga j...
Ja ne mogu više,poludjeću.Ja sam manijak i volim svoj klub,ali svaki dan svrrššavam na klipove Hordi.Naša tribina je postala skup Albanaca,air maxica sa Otoke,tifoza iz Metalske škole i fufica sa Alipašina.Kop je užasan,svaki put me diraju po guuzi i ja ne mogu više. Horde,zavidim vam i želim vam svima poppuušiiiti.
samo da ne dođe do malog drvenika, valja mi ljetovat hihihi
gas gas tup tup tup tup gas gas EJ ŠTO VOLIM MIRIS OD DIMAA, EJ MAGISTRALA DALMATINA
neko je bacio drinu sarajevsku