Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je obaveza Hrvatske da pruza pomoc hrvatima a Srbije da pruza pomoc srbima Bosnjaci moraju imati podrsku Turske. Bosnjaci moraju povecati razvoj odnosa sa Turskom. Za pocetak u skolski sistem uvesti obavezno Turski jezik i da se za 50 godina i jezicki razlikujemo od nasih zlotvora hrvata i srba.
idu bolji dani za Hrvate u BiH. uskoro ce i ono bradato pseto Smesic krepat i za nadati se da sljedeci nece ostaviti svoj narod na cjedilu prije svih bosnjacima. ne brinem se ja licno za hercegovce, njima mogu samo naduvat jaja vec upravo za hrvate u centralnoj bosni skojima se mali ljigavi zeleni kite nekom multietnicnoscu.
@naravno, ne brini se ti za kamenjar, ima Hrvata i van njega i bolno si svjestan, bolje se ti brini da vam ne postane pretjesno u ovo malo bosne sto imate :)
da mora trazite odmah povrat Posavine sta ste narod zbili dole u kamenjar......Prvo ste ih prodali u Posavini pa kad god je izbor morate ih jos loziti.Pokazite se na djelu i trazite od dode povrat posavine koju je tudzman prodao........Pustite suplje od izbora do izbora nego samo djelo--pravac Posavina