Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maskota mundiala
Htjela da je barbika, a ispala babuska! 😏
Kupiti babuške kitaruške i ritualno spaliti. Koza je nedavno blagoslovila jedinog fašističkog svećenika s Korčule, a zagorsku popevku nastalu 1999 god, okarakterizirala kao pjesmu koja se nije smjela pjevati u Jugoslaviji?! Otišla u USA razgovarati s kosovskim i litavskim predsjednicima. Kao da to nije mogla učiniti u Europi, ....
Treba napraviti babušku sa Bakirovim likom! Bradata ofucana babuška koja pozdravlja sa 4 prsta, pozdravom Muslimanskog bratstva. Išla bi na arapskom tržištu ko halva!
Da je ne hebe hahaha pa ona tako sretna tamo
Hrvatska predsjednica očarala Ruse hahahhhahahhhaahahha
Bolje je nisu mogli prikazati 😂😂😂😂😂
Kolinduška hahah
Maskota
Logiku babuske Rusima su donijeli muslimani kada su se uputili u barbarska bespuca preko rijeke Darije. Oni su jednom hazarskom vodji na poklon donijeli sanduk. U tom sanduku bio je manji, a u manjem jos manji dok nisu redom dosli do najmanjeg. U najmanjem su nasli preklopljeni papir od kog su raslapanjem napravili kutiju vecu od najveceg sanduka da bi zatim svi ti sanduci stali u papirnu kutiju. Tako su barbarima objasnili Islam.
Neko ti je ubacio heroin u drogu. Provjeri ti to.
M A T R J OŠ KA ne B A B U Š K A
Mudar čovjek može naučiti više iz glupog pitanja, nego što budala može naučiti iz mudrog odgovora.
Slusaj ove reinkarnacije Platona, hahahah
HAHA... kakav spin za predjednicke izbore... HAHA... da normalan ne povjeruje da neko moze pasti na ovu pricu i da ova prica moze nekom popravit predizborni rejting...HAHA
ja cuo Sebiju isto imaju
Lijepa naša Predsjednica
@VinkoMaris Zeljko Komsic ti je predsjednik.
500 joja za Kolindu dat... al u curku
nasi kada odu ima da prave figure u liku medvjeda iz crtica masa i medo