Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabranili marihuanu od koje niko nije umro nikad i da li nam duvan najveci zajeb ikad
Smjeskaju li se apotekarke blentavo?
nece ih ni biti narednih par mjeseci, dok dileri ne dostave apotekama ....... to se znalo...... ovo treba i kod nas uvesti ali i to da dobavljac prodaje i na kiosku ako treba kako bi se sprijecilo dilanje i jacim opojnim drogama ..... sa ovim ce ubiti dilere, pokazale su analize da je nakon legalne prodaje marihuane - smanjen kriminal iz oblasti narkotika .....
Probajte oko skola, tu je sigurno ima. sad jel medicinska ili nije... vazno je da je domaca
hrvatska,zemlja pametnih i naprednih ljudi. bih ,seljačko rodbinska tvorevina gdje vlast samo jebbe svoje građane i sere se po njima.
ima tu posla ... ko da je to lako uzgojit, pa osušit, pa napravit, eheee