Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda bi bolje bilo da ste im to sve napravili u irskoj.
@sarajevskeuskestaze2 volim sve koji vole moju Bosnu. I ne pokusavaju da je uniste.
@sarajevskeuskestaze2 to se kaže, ti samo nastavi da mrziž, dali je ovaj portal ikada objavio koliko islamska zajednica ubere novca na mjesečnoj razini od njenih vjernika u vidu članarina (ipak oni su razina više, ko sekta, plati da budeš član jer kad krepaš neće te zap..ti ako ne platiš).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto Hrvatska finansira Hrvate i katolicku crkvu u bih, a saudijska arabija finansira bosnjake i njihove vjerske centre i u cemu je ovdje sada problem?
Malo srbija malo hrvatska mao dijaspora :) bas nama lijepo u Bosni
Nikakav problem samo se nadam da ce ovi prenositi neke utakmice kad bht nece .
Treba to sve oporezovat
UZP-hdz radi punom parom!!!
Srba je u Bosni relativno malo, mnogo manje nego na popisu. Uglavnom se radi o Srbima koje su begovi doveli u Bosnu nakon kuge. Većinsko pravoslavno stanovništvo u BiH su autohtoni Bošnjaci pravoslavci.
Da nisu slučajno poslali da se oživi Aluminij iz koga su isisali milijarde? Sve poslato trošiće se u fašističku propagandu!
Redovna pljačka RH! škutori tamo,škutori vamo, a Hrvati su zaduženi za punjenje budjeta.
hdz je pukao ko lubenica .... to su sitni novci za ove nase papke iz herceogivne koji samo smisljaju kako ce sta da uzmu, prodaju itd .... sve zivo su unistili ... bolje da pacaju koncesije za koristenje resursa BIH ili da vrate imovinu BIH u HR pa bi Bosna sama rijeslila sve to ... ali bez TERMINATORA aluminijuma ... jer oni terminiraju gdje god se pojave ..
Netko od stoljeca sedmog,netko od Holiday Inna 93'.
Popustite više tu priču o tzv. kamenjarskim Srbima. Ispadate inferiorni s tom pričom, jer ko nema argumenata, onda mu preostaje samo da vrijeđa. Ovdje se radi o Bošnjacima katolicima, koji su zaboravili da je njihova domovina BiH gdje su autohtoni, a ne Hrvatska. To što su Hrvati katolici, pa i Italijani su. I Meksikanci i sl.
hahaahahaa cirkusa,a te su pare ustvari iz aluminija,fol njima hrvatska pomaze!
Drage mošnje, molio bih lijepo da ne miješate tamo gdje vam nije mjesto, ovo je isključivo stvar nas Hrvata, kao i pelješki most, vi nemate ništa s tim. Mi se vama ne miješamo u pitanje regrutiranje isilovaca, financiranje islamskih terorističkih centara i to s našim novcem. dakle odjebite u troskoku
Hvala vam braco hrvati, aluminijum propade a mi cemo gledati televiziju herceg bosne i biti upoznati za koga treba glasati na izbirima u hrvatskoj, takodje hvala vam i za crkvene priloge jer ce biskupi osvjestiti katolike za koga trebamo glasati. Zivio hdz u zagrebu, ko hebe bih ili hb.
a smijurije u pm! Nekibdan proao kroz hr.Kostajnicu,I ona mjesta prema Sisku i Zagrebu...ko da je Cernobil,ustvari vise ljudi sad tamo ima... a oni finansiraju Covica lopinu?! a u pm! a u pm!
Što vas mošnjake zanimaju financijske transkacije između Hrvata? Baš ste neka radoznala skupina genetskih grešaka...